Τετάρτη 23 Ιούλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ
Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις

Εικοσιτετράωρη απεργία, διακοπή της εφημερίας και αποκλεισμό της Ιεράς Οδού στο ύψος του νοσοκομείου πραγματοποιούν αύριο Πέμπτη στις 10 π.μ. οι εργαζόμενοι στο «Δρομοκαΐτειο», αφού, παρά τις πολύμηνες κινητοποιήσεις τους, το υπουργείο Υγείας δεν έχει δώσει καμία λύση ή έστω απάντηση στα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εργαζόμενοι και νοσηλευόμενοι.

Σε ανακοίνωσή του, το Σωματείο των Εργαζομένων του «Δρομοκαΐτειου» επισημαίνει ότι συνεχίζονται οι παρεμβάσεις των δικαστών και εισαγγελέων στη δύσκολη προσπάθεια που γίνεται για τον εκσυγχρονισμό του νοσοκομείου. Οτι υπάρχει πλημμελής φύλαξη των ασθενών, αφού μια ή δυο νοσηλεύτριες κάνουν υπηρεσία σε τμήματα των 40 διεγερτικών ασθενών, αλλά και ότι είναι επικίνδυνες οι συνθήκες νοσηλείας των αυτιστικών, αφού δεν υπάρχει ειδικός χώρος νοσηλείας.

Οι εργαζόμενοι ζητούν να μην παρεμβαίνουν οι δικαστικές αρχές στο επιστημονικό τους έργο. Ακόμα, προσλήψεις προσωπικού και ιδιαίτερα ιατρικού και νοσηλευτικού και κατ' εξαίρεση πρόσληψη ανδρικού νοσηλευτικού προσωπικού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ