Σάββατο 26 Ιούλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΘΗΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ

Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ

ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. ΟΙΚ. 33247

ΘΕΜΑ: Προκήρυξη διαγωνισμού για την διαλογή, μεταφορά, ταξινόμηση και καταγραφή των αρχείων Πολεοδομίας Ανατολικού και Κεντρικού Τομέα Νομαρχίας Αθηνών

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Εχοντας υπόψη:

1. Το Π.Δ. 30/96 (Φ.Ε.Κ. 21) «Κώδικας Νομαρχιακής Αυτ/σης»

2. Τον ισχύοντα οργανισμό λειτουργίας των υπηρεσιών της Noμ. Αθηνών (Φ.Ε.Κ. 724/τ.Β΄/6.6.2003).

3. Τον Ν. 2503/97 «περί Διοίκησης, οργάνωσης και στελέχωσης της Περιφέρειας».

4. Το Π.Δ. 346/98 «προσαρμογή της Ελληνικής Νομοθεσίας για τις Δημόσιες συμβάσεις υπηρεσιών προς τις διατάξεις της οδηγίας 92/50/ΕΟΚ, της 18.7.1992», όπως τροποποιήθηκε με το Π.Δ. 18/2000 (ΦΕΚ 15Α/2000).

5. Το Ν. 2286/1995 «Προμήθειες του Δημοσίου τομέα και ρύθμιση συναφών θεμάτων».

6. Την με αριθμ. 285/24-7-2003 απόφαση έγκρισης της Ν.Ε.

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ

1. Ανοικτό Δημόσιο Μειοδοτικό Διαγωνισμό, με την διαδικασία της διαπραγμάτευσης, με την κατάθεση εγγράφων σφραγισμένων προσφορών, για την ανάδειξη μειοδοτών για την «διαλογή, μεταφορά, ταξινόμηση και καταγραφή των αρχείων Πολεοδομίας Ανατολικού και Κεντρικού Τομέα Νομαρχίας Αθηνών», προϋπολογισμού 90.000,00 ευρώ πλέον Φ.Π.Α.

2. Αντικείμενο του έργου

Η συλλογή περίπου 70.000 φακέλων που βρίσκονται στις Δ/νσεις Πολεοδομίας Κεντρικού Τομέα (Μενάνδρου-Αθήνα) και Ανατολικού Τομέα (Γούναρη 60 - Αγ. Παρασκευή) με σκοπό την μεταφορά και ταξινόμησή τους σε νέο χώρο που θα φιλοξενείται στη Λεωφόρο Μεσογείων 372, η αρχειοθέτησή τους κατά περιοχή και κατά αύξοντα αριθμό, καθώς και η καταγραφή των παραπάνω στοιχείων με την χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή (πρόγραμμα MsOffice-Excel).

Η εργασία δηλ. αναλύεται στα εξής στάδια: Διαλογή - Συσκευασία - Μεταφορά - Τοποθέτηση, Ταξινόμηση - Καταγραφή σε Η/Υ.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα υπάρχουν 3 συνεργεία εργασίας, 2 θα εργάζονται στους χώρους παραλαβής των φακέλων και 1 συνεργείο θα εργάζεται στο χώρο παράδοσης. Με τον όρο παραλαβή εννοούμε τη συλλογή των φακέλων από τις Πολεοδομίες Κεντρικού και Ανατολικού Τομέα και την ταξινόμησή τους ανά Δήμο και με τον όρο παράδοση εννοούμε την ταξινόμηση των φακέλων στο νέο χώρο της Λ. Μεσογείων 372 ανά Δήμο και ανά έτος.

Τα συνεργεία παραλαβής θα αναλάβουν το διαχωρισμό και τη φόρτωση των φακέλων από ένα σύνολο 400.000 φακέλων που βρίσκονται στο αρχείο των Πολεοδομιών Κεντρικού και Ανατολικού Τομέα, ανά Δήμο για τους Δήμους ευθύνης των νέων Πολεοδομιών.

Παράλληλα με τα συνεργεία παραλαβής θα εργάζεται και το συνεργείο παράδοσης των φακέλων στον τόπο προορισμού. Το συνεργείο παράδοσης έχει ως αντικείμενο το διαχωρισμό και την ταξινόμηση των φακέλων στο νέο χώρο, με βάση το δήμο που ανήκουν, το έτος έκδοσης και τον αριθμό της οικοδομικής άδειας, ως και την καταγραφή τους σε Η/Υ.

Κάθε συνεργείο του αναδόχου θα έχει επικεφαλής ένα Διπλωματούχο Μηχανικό, θα αποτελείται κατά τα λοιπά μέλη του από τουλάχιστον δύο εγγράμματα άτομα με απολυτήριο Λυκείου, εκ των οποίων το ένα θα έχει γνώση χρήσης Η/Υ.

Η διαδικασία της παραλαβής και της παράδοσης των φακέλων θα επικυρωθεί με την παρουσία ενός εντεταλμένου υπαλλήλου της Πολεοδομίας για κάθε συνεργείο, που θα αναλάβει την πρωτοκόλληση παραλαβής και την πρωτοκόλληση παράδοσης των φακέλων αντίστοιχα, με σκοπό την διαφύλαξη της αξιοπιστίας της διαδικασίας, σύμφωνα με το συνημμένο έντυπο Πρωτοκόλλου παράδοσης - παραλαβής.

Το έντυπο αυτό θα εισαχθεί παράλληλα σε αρχείο EXCEL, για την πληρέστερη καταγραφή και για τον έλεγχο της όλης διαδικασίας.

Η μεταφορά των φακέλων θα επιβάρυνα τον ανάδοχο και θα έχει ως αντικείμενο την μεταφορά των φακέλων από τον τόπο παραλαβής στον τόπο προορισμού.

3. ΤΟΠΟΣ - ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑΓΩΝ1ΙΣΜΟΥ - ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ.

Η κατάθεση των προσφορών θα γίνει στις 30 Ιουλίου 2003 ημέρα Τετάρτη και ώρα 11.00 π.μ. (ώρα λήξης κατάθεσης των προσφορών), στα γραφεία της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών Νομαρχίας Αθηνών, Κηφισίας 125-127, 6οςόροφος.

Κατά την παραπάνω μέρα και ώρα του διαγωνισμού οι ενδιαφερόμενοι θα προσκομίσουν σε Φάκελο Σφραγισμένο, στον οποίο θα αναγράφονται τα στοιχεία του διαγωνισμού «Προσφορά για την διαλογή, μεταφορά, ταξινόμηση και καταγραφή των αρχείων Πολεοδομίας Ανατολικού και Κεντρικού Τομέα Νομαρχίας Αθηνών, προϋπολογισμού 90.000,00 ευρώ πλέον Φ.Π.Α.»:

Α) Υπεύθυνη δήλωση, ότι έχουν λάβει γνώση μετά από επιτόπια επίσκεψη στους χώρους των αρχείων Πολεοδομίας Ανατολικού και Κεντρικού Τομέα Νομαρχίας Αθηνών, και έχουν εκτιμήσει τον όγκο και το μέγεθος των αρχείων, καθώς και ότι αποδέχονται ανεπιφύλακτα τους όρους της παρούσας προκήρυξης.

Β) Υπεύθυνη δήλωση από κάθε μηχανικό που θα περιέχει i) ότι η αμοιβή θα καλύπτεται από το γραφείο που θα αναλάβει την εργασία ii) ότι έχει εμπειρία, ο διπλωματούχος μηχανικός και η εταιρία, στην ταξινόμηση αρχείων πολεοδομίας iii) να αναλάβει να βρίσκεται επιτόπου κατά όλη την διάρκεια των εργασιών

Γ) Οικονομική προσφορά:

Η τιμή θα αναλύεται σε:

Καθαρό ποσό χωρίς ΦΠΑ = ....

ΦΠΑ 18% = ....

Συνολική τιμή = ....

4. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν:

Προϋπόθεση συμμετοχής είναι η εμπειρία των ενδιαφερομένων σε εργασίες διαλογής, μεταφοράς, ταξινόμησης και καταγραφής αρχείων πολεοδομίας και η στελέχωσή τους με τουλάχιστον τρεις Διπλωματούχους μηχανικούς.

Στην προσφορά θα περιλαμβάνεται υποχρεωτικά τεχνικό σημείωμα Διπλωματούχου Μηχανικού για τον τρόπο που θα υλοποιηθεί το έργο, καθώς έγγραφα από τα οποία θα αποδεικνύεται η παραπάνω εμπειρία.

Επίσης υποχρεωτικά μέσα στο φάκελο της προσφοράς θα υπάρχει και οργανόγραμμα του προσωπικού με αναφορά στα τυπικά και ουσιαστικά του προσόντα.

5. Χρόνος ισχύος των προσφορών είναι δύο (2) μήνες ο οποίος προσμετράται από την επομένη της ημέρας διενέργειας του διαγωνισμού. Προσφορά που ορίζει χρόνο ισχύος μικρότερο του παραπάνω αναφερόμενου ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.

6. Χρόνος ισχύος των εγγυητικών επιστολών συμμετοχής στον διαγωνισμό είναι τρεις (3) μήνες, ο οποίος προσμετράται από την επομένη της ημέρας διενέργειας του διαγωνισμού. Η εγγυητική επιστολή συμμετοχής θα απευθύνεται στη Δ.Τ.Υ. Νομαρχίας Αθηνών και θα είναι ποσού χιλίων οκτακοσίων ευρώ (1.800,00 ευρώ).

7. Χρόνος εκτέλεσης της εργασίας

Τριάντα ημερολογιακές μέρες από την ημερομηνία υπογραφής της σχετικής σύμβασης.

8. Εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης

Για την υπογραφή της σύμβασης θα προσκομιστεί Ε.Ε. καλής εκτέλεσης ποσού τεσσάρων χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (4.500,00 ευρώ)

9. Πληρωμή των εργασιών

Οι εργασίες θα πληρωθούν από πιστώσεις της Νομαρχίας Αθηνών, με την ολοκλήρωση των εργασιών και την παραλαβή τους από σχετική επιτροπή η οποία θα συσταθεί για τον σκοπό αυτό.

10. Επέκταση της σύμβασης

Στην περίπτωση που θα καταστεί αναγκαίο να γίνει διαλογή και μεταφορά περισσοτέρων των 70.000 φακέλων η δαπάνη θα προκύψει αναλογικά για επιπλέον ποσότητα μέχρι 20.000 φακέλους και στην περίπτωση που αυτοί υπερβούν τις παραπάνω ποσότητες (70.000+20.000=90.000) επί της προκύπτουσας δαπάνης, για την επιπλέον ποσότητα, θα εφαρμόζεται έκπτωση 5%. Τα παραπάνω θα ισχύουν μετά από σχετική απόφαση η οποία θα λαμβάνεται από την Νομαρχιακή Επιτροπή Νομαρχίας Αθηνών.

Τυχόν διευκρινίσεις σχετικά με τους όρους της διακήρυξης παρέχονται από την υπηρεσία και από το παράρτημα της παρούσης προκήρυξης το οποίο δύνανται οι ενδιαφερόμενοι να το παραλάβουν από τα γραφεία της Υπηρεσίας (ΔΤΥΝΑ) τις εργάσιμες μέρες και ώρες

Αθήνα 24-7-2003

Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ