Σάββατο 26 Ιούλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ

ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.: 3059

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1. Ο Δήμος Αμφιλοχίας ανακοινώνει ότι, προκειμένου να αναθέσει την εκπόνηση της μελέτης με τίτλο: «Μελέτη Βελτίωσης και Εκσυγχρονισμού Αλιευτικού Καταφυγίου Σπάρτου Δήμου Αμφιλοχίας», σύμφωνα με την παράγρ. 7 του άρθρου 11 του Ν. 716/77, καλεί τους ενδιαφερόμενους μελετητές ή γραφεία μελετών ή συμπράξεις μελετητών οι οποίοι είναι γραμμένοι στο ισχύον Μητρώο Μελετητών ή Γραφείων Μελετών του ΥΠΕΧΩΔΕ, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους με αίτηση που θα απευθύνουν στον Δήμο Αμφιλοχίας, μέσα σε προθεσμία 20 ημερών από την δημοσίευση της παρούσας στο ενημερωτικό δελτίο του TEE.

2. Η ανάθεση της μελέτης θα γίνει με απ' ευθείας επιλογή σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 7 και 8 του άρθρου 11 του Ν. 716/77 και του άρθρ. 7 του ΠΔ 194/79.

3. Υπηρεσίες μηχανικού CPC 867.

4. Αντικείμενο της μελέτης είναι η εκπόνηση όλων των απαραίτητων μελετών με σκοπό την βελτίωση και εκσυγχρονισμό του αλιευτικού καταφυγίου Σπάρτου του Δήμου Αμφιλοχίας.

5. Η αμοιβή της μελέτης θα προσδιοριστεί με βάση τις σχετικές διατάξεις του Ν. 716/77 και του Π.Δ. 696/74, όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν σήμερα, προεκτιμάται δε στο ποσόν των ευρώ 109.500,00 μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και αναλύεται (ενδεικτικά) ως εξής:

1. Αμοιβή Αρχιτεκτονικής Μελέτης: ευρώ 19.000,00

2. Αμοιβή Ειδικής Αρχιτεκτονικής Μελέτης: ευρώ 15.000,00

3. Αμοιβή Στατικής Μελέτης: ευρώ 11.500,00

4. Αμοιβή Μελέτης Λιμενικών έργων: ευρώ 24.000,00

5. Αμοιβή Μελέτης Η/M Εγκαταστάσεων: ευρώ 17.500,00

6. Αμοιβή Μελετών Τοπογραφίας: ευρώ 5.000,00

7. Αμοιβή Μελετών Οδοποιίας: ευρώ 5.000,00

8. Αμοιβή Γεωτεχνικών Μελετών: ευρώ 10.000,00

9. Αμοιβή Περιβαλλοντικών Μελετών: ευρώ 2.500.00

Στις πιο πάνω προεκτιμώμενες αμοιβές περιλαμβάνονται τα τεύχη δημοπράτησης, οι μελέτες σημάνσεων και η έκδοση πάσης φύσεως άδειας σχετικής με την προς εκπόνηση μελέτη. Στις πιο πάνω προεκτιμώμενες αμοιβές δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ.

6. θα γίνουν δεκτές αιτήσεις μελετητών ή συμπράξεων γραφείων μελετών, γραμμένων στο αντίστοιχο μητρώο ΓΕΜ που διαθέτουν τα εξής πτυχία ανά κατηγορία μελέτης:

Κατηγορία 6 (Αρχιτεκτονικές Μελέτες) Β΄ Τάξης

Κατηγορία 7 (Ειδικές Αρχιτεκτονικές Μελέτες) Β΄ ή Γ΄ Τάξης

Κατηγορία 8 (Στατικές Μελέτες) Β΄ Τάξης

Κατηγορία 11 (Μελέτες Λιμενικών έργων) Β΄ Τάξης

Κατηγορία 9 (Η/M Μελέτες) Β΄ ή Γ΄ Τάξης

Κατηγορία 16 (Μελέτες Τοπογραφίας) Α΄ Τάξης

Κατηγορία 10 (Μελέτες Συγκοινωνιακών Εργων) Α΄ Τάξης

Κατηγορία 21 (Γεωτεχνικές Μελέτες & Ερευνες) Α΄ ή Β΄ Τάξης

Κατηγορία 27 (Περιβαλλοντικές Μελέτες) Α΄ Τάξης

7. Στην αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα πρέπει να αναφέρονται για κάθε μελετητή ή γραφείο μελετών κατά σειρά: η τάξη πτυχίου, ο αριθμός εγγραφής στο Μητρώο Μελετητών, η έδρα, ο υπεύθυνος γραφείου και το τηλέφωνό του. Επίσης θα αναφέρεται ο κοινός εκπρόσωπος των μελετητών έναντι του εργοδότη. Η αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα υπογράφεται από τον νόμιμο εκπρόσωπο του γραφείου ή τους μελετητές και σε περίπτωση σύμπραξης από τους εκπροσώπους όλων των γραφείων ή όλους τους μελετητές.

8. Η αίτηση θα πρέπει να συνοδεύεται επί ποινή αποκλεισμού από την περαιτέρω διαδικασία επιλογής από τα παρακάτω στοιχεία:

α. Υπεύθυνες δηλώσεις του Ν. 1599/1986 από όλους τους μελετητές στις οποίες θα αναφέρεται η αποδοχή της σύμπραξης, η κατανομή της αμοιβής και ο κοινός εκπρόσωπος έναντι τον εργοδότη.

β. Φωτοαντίγραφα επικυρωμένα των πτυχίων καθώς και υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 του κάθε μελετητή ή εκπροσώπου γραφείου μελετών, για την ισχύ των πτυχίων, στην οποία θα αναφέρονται επιπλέον η τάξη του πτυχίου, ο αριθμός εγγραφής και η έδρα του γραφείου.

γ. Σε περίπτωση συμπραττόντων γραφείων μελετών, υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 από κάθε εκπρόσωπο γραφείου χωριστά για την αποδοχή της σύμπραξης, τον τρόπο κατανομής της αμοιβής και τον νόμιμο εκπρόσωπο έναντι του εργοδότη.

δ. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 στην οποία θα ορίζεται αντίκλητος κάτοικος του Ν. Αιτωλ/νίας στην περίπτωση που ο κοινός εκπρόσωπος δεν είναι κάτοικος του Νομού καθώς και υπεύθυνη δήλωση τον αντικλήτου για την αποδοχή του ορισμού του.

ε. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 στην οποία θα αναφέρεται σε πίνακα η διάρθρωση σε επιστημονικό και βοηθητικό προσωπικό του γραφείου η οποία θα συνοδεύεται από τα αντίστοιχα βιογραφικά σημειώματα. Σε περίπτωση σύμπραξης τα πιο πάνω στοιχεία θα δηλώνονται για κάθε μελετητή χωριστά.

στ. Υπεύθυνη δήλωση τον Ν. 1599/1986 στην οποία θα αναφέρεται σε πίνακα ο διαθέσιμος μηχανικός ή ηλεκτρονικός εξοπλισμός (software & hardware) των γραφείων. Σε περίπτωση σύμπραξης τα πιο πάνω στοιχεία θα δηλώνονται για κάθε μελετητή χωριστά.

ζ. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 στην οποία θα αναφέρονται σε πίνακα οι μελέτες Δημόσιου, ΝΠΔΔ, ΟΤΑ και λοιπών οργανισμών και επιχειρήσεων δημόσιου ενδιαφέροντος, που εκπονούνται σήμερα από το γραφείο. Στα ως άνω στοιχεία μελετών θα πρέπει να περιλαμβάνονται: ο τίτλος της μελέτης, ο εργοδότης, το ύψος της αμοιβής, το ποσοστό συμμετοχής, η χρονολογία ανάθεσης, η μέχρι σήμερα είσπραξη και το απομένον προς είσπραξη ποσόν (επικαιροποιημένο).

η. Υπεύθυνη δήλωση τον Ν. 1599/1986 στην οποία θα αναφέρονται σε πίνακα οι σχετικές με την υπό ανάθεση μελέτες που εκπονήθηκαν κατά την τελευταία πενταετία μέχρι και σήμερα, ο εργοδότης, ο προϋπολογισμός, η αμοιβή (επικαιροποιημένη}, το ποσοστό συμμετοχής στη μελέτη, ο χρόνος ανάθεσης και ο χρόνος περάτωσης.

θ. Βιογραφικά σημειώματα των μελετητών ή των μελών των γραφείων μελετών με τα προσόντα και την εμπειρία τους σε ανάλογες μελέτες και όποια άλλα στοιχεία θα οδηγήσουν στη δημιουργία πλήρους εικόνας των δυνατοτήτων για την άρτια εκπόνηση της μελέτης.

9. Ο συνολικός χρόνος για την εκπόνηση της μελέτης ανέρχεται σε 90 ημερολογιακές ημέρες. Στον χρόνο αυτό δεν περιλαμβάνονται τα χρονικά διαστήματα ελέγχου και εγκρίσεων από τον εργοδότη.

10. Τα έξοδα δημοσίευσης της παρούσης πρόσκλησης βαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον ανάδοχο της μελέτης.

Η πρόσκληση αυτή δημοσιεύεται στο Ενημερωτικό Δελτίο του ΤΕΕ και από μία φορά σε δύο ημερήσιες εφημερίδες Αθηνών και μία της έδρας του Νομού.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Δήμο Αμφιλοχίας Δ/νση: Γ. Στράτου 305.00 Αμφιλοχία (τηλ. 2642029307, fax: 2642029314 αρμόδιοι υπάλληλοι: Γεώργιος Κατσούλας, Παναγιώτης Κριπούρης)

Αμφιλοχία 17-7-2003

Ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας

Απόστολος Κοιμήσης


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ