Σάββατο 26 Ιούλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Ενοχλεί η δράση των νέων κομμουνιστών

Ενόχλησε η πολιτική εξόρμηση μελών της ΚΝΕ που έγινε την περασμένη Κυριακή στο Εθνικό Στάδιο Ζακύνθου, όπου θα έδιναν συναυλία συμμετέχοντες στο ριάλιτι τηλεπαιχνίδι «Fame story». Συγκεκριμένα, τα μέλη της ΚΝΕ πραγματοποιούσαν πολιτική εξόρμηση έξω από το Εθνικό Στάδιο, στα πλαίσια των εξορμήσεων ενόψει του 29ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-«Οδηγητή».

Οι διοργανωτές της συναυλίας απάντησαν με σπρωξιές και απειλές για Αυτόφωρο, αφού όπως φάνηκε ...ενοχλήθηκαν από το πανό που έλεγε «ΟΧΙ στην υποκουλτούρα και στα τηλεσκουπίδια. ΟΧΙ στον ιμπεριαλισμό», αλλά και τα συνθήματα που ακούγονταν και καλούσαν τη νεολαία του νησιού να παλέψει για το δικό της πολιτισμό, να καταδικάσει την υποταγμένη ευρωκουλτούρα στην κυριαρχία των βιομηχάνων και του ιμπεριαλισμού.

Η Νομαρχιακή Οργάνωση Ζακύνθου της ΚΝΕ καταδικάζει, με ανακοίνωσή της, στη νεολαία του νομού τις πράξεις αυτές ως απαράδεκτες και οπισθοδρομικές. Διαβεβαιώνει, ακόμη, ότι «οι ΚΝίτες και οι ΚΝίτισσες δεν τρομοκρατούνται από τέτοια γεγονότα, αντίθετα ατσαλώνονται και δυναμώνουν ιδεολογικοπολιτικά».

«Θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερη ορμή και ζωντάνια την πολιτική μας εξόρμηση με συχνότερες επαφές με νέους ανθρώπους και ουσιαστικούς πολιτικούς δεσμούς», καταλήγει η ανακοίνωση της Νομαρχιακής Οργάνωσης και καλεί τη νεολαία του νησιού στο 29ο Φεστιβάλ, που θα πραγματοποιηθεί στις 9 και 10 του Αυγούστου, στην πλατεία Σολωμού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ