Σάββατο 26 Ιούλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνεχίζονται οι προφεστιβαλικές εκδηλώσεις

Από περσινή προφεστιβαλική εκδήλωση της ΚΝΕ στη Θεσσαλονίκη

Motion Team

Από περσινή προφεστιβαλική εκδήλωση της ΚΝΕ στη Θεσσαλονίκη
Συνεχίζονται σε πόλεις και γειτονιές οι εκδηλώσεις της ΚΝΕ, στο πλαίσιο του 29ου Φεστιβάλ ΚΝΕ- «Οδηγητή», ενώ, παράλληλα, τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ διακινούν το εισιτήριο για το κεντρικό τετραήμερο του Φεστιβάλ, που θα γίνει στην Πανεπιστημιούπολη στα Ιλίσια από 18 έως 21 του Σεπτέμβρη.

Παράλληλα, στις 3 του Αυγούστου, στην παραλία Χαραμίδας Λουτρών στη Μυτιλήνη, ξεκινά το κάμπινγκ της ΚΝΕ, που διαρκεί μέχρι τις 17 του Αυγούστου και περιλαμβάνει πλούσιο πρόγραμμα. Η τιμή της συμμετοχής είναι 60 ευρώ και σ' αυτήν περιλαμβάνονται η μεταφορά με πούλμαν και πλοίο και η διαμονή.

Το πρόγραμμα των προφεστιβαλικών εκδηλώσεων για τις επόμενες μέρες έχει ως εξής:

Σήμερα Σάββατο

Στην παραλία Νέας Μάκρης (Φοίνικες) στις 8 μ.μ. με θέμα «Ανοιξε ένα βιβλίο - κλείσε την TV».

Αύριο, Κυριακή

- Εκδήλωση αλληλεγγύης στη σοσιαλιστική Κούβα διοργανώνεται στο Εργατικό Κέντρο της Κω στις 7 το απόγευμα. θα μιλήσουν εκ μέρους του ΚΚΕ ο Ηρ. Τσαβδαρίδης και ο Δημ. Γοδεβένος από το ΝΣ Δωδεκανήσου της ΚΝΕ. Η εκδήλωση περιλαμβάνει μουσικό πρόγραμμα με τον Κων. Φιοραβάντη.

Δευτέρα 28 του Ιούλη

- Στην πλατεία Τερψιθέας στη Σταυρούπολη, στις 8 το βράδυ, με θέμα τον ελεύθερο χρόνο.

- Στο Δομοκό, στις 9 μ.μ., συζήτηση με θέμα «Η ανέγερση των φυλακών αποτελεί ανάπτυξη για το Δομοκό;». Θα μιλήσει ο Κ. Μπασδέκης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής του ΚΚΕ, και θα ακολουθήσει συναυλία με ροκ μουσική.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ