Τρίτη 12 Αυγούστου 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Περίμενε 46 μήνες

Πόσες φορές η κυβέρνηση έχει εξαγγείλει τις μεγάλες αλλαγές και προόδους που επιτελούνται στο ΙΚΑ; Πόσες φορές ο αρμόδιος υπουργός και πολιτικός προϊστάμενος του ΙΚΑ έχει προβάλει το «τιτάνιο» κυβερνητικό έργο για την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων; Και όμως τιτάνια και ανίκητη, παραμένει μόνο η γραφειοκρατία και η ταλαιπωρία χιλιάδων και χιλιάδων εργαζομένων.

Σε μια τέτοια ταλαιπωρία υποβλήθηκε και ο συνταξιούχος Στέργιος Αργυρόπουλος, τον οποίο για μια απλή ασφαλιστική υπόθεσή του, τον υποχρέωσαν να αναμένει σχεδόν τέσσερα χρόνια. Για την ακρίβεια 46 ολόκληρους μήνες.

Οπως προκύπτει από τα ίδια τα έγγραφα του ΙΚΑ, ο συνταξιούχος Σ. Αργυρόπουλος κάτοικος Ελληνικού, απευθύνθηκε στο ΙΚΑ και με αίτησή του ζητούσε την επιστροφή εισφορών του στο ΙΚΑ-ΤΕΑΜ για το διάστημα 1987-1998. Η αίτηση υποβλήθηκε τον Ιούλη του 1999, αλλά η απαντητική απόφαση του αρμόδιου υποκαταστήματος του ΙΚΑ (Γλυφάδας) βγήκε το Μάη του 2003..! Τέσσερα χρόνια σχεδόν για να πάρει μια απάντηση. Και δικαίως ο συνταξιούχος διαμαρτύρεται. Οχι, βέβαια, γιατί η αίτηση απορρίφθηκε. Αλλά αναρωτιέται γιατί έπρεπε να περάσουν 46 μήνες για να πάρει μια τόσο απλή απάντηση. Μήπως ο κύριος Ρέππας ή ο κύριος Νεκτάριος έχουν να δώσουν κάποια απάντηση; ΄Η μήπως αυτή η περίφημη «μάχη για την καθημερινότητα του πολίτη» τελειώνει εκεί που σβήνουν και οι προβολείς της τηλεοπτικής κάμερας;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ