Πέμπτη 28 Αυγούστου 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Βδομάδα εκδηλώσεων για την ειρήνη

Συμμετέχουν Ελληνες φιλειρηνιστές

Βδομάδα εκδηλώσεων υπό τον τίτλο «οικοδομώντας την ειρήνη όλοι μαζί», οργανώνει από τις 30 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτέμβρη στην Κωνσταντινούπολη, η Επιτροπή Ειρήνης Τουρκίας. Στις εκδηλώσεις θα παραβρεθεί και θα χαιρετίσει ο Νίκος Φωτιάδης αντιπρόεδρος του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ειρήνης, ενώ στο καλλιτεχνικό μέρος των εκδηλώσεων θα συμμετάσχει το μουσικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης της Νεανικής Δράσης για την Ειρήνη.

Στη διάρκεια των εκδηλώσεων της βδομάδας ειρήνης, γίνονται εκθέσεις ζωγραφικής, γλυπτικής, σκίτσου, προβολή ταινιών, συναυλίες, αθλητικές δραστηριότητες, κλπ.

Την 1η Σεπτέμβρη θα πραγματοποιηθεί συμπόσιο με θέμα «οικοδομώντας την ειρήνη όλοι μαζί», στο οποίο θα μιλήσει ο αντιπρόεδρος του ΠΣΕ, ενώ έχει προσκληθεί να παραβρεθεί και να χαιρετίσει ο Κουβανός Πρέσβης στην Τουρκία Μιγκέλ Λαμαζάρες Πουέλο.

Το συγκρότημα της ΝΔΕ θα συμμετάσχει στο «φεστιβάλ ειρήνης» την Κυριακή 31 Αυγούστου. Η συμμετοχή της ελληνικής αποστολής εκτιμάται από την Επιτροπή Ειρήνης Τουρκίας πως θα αποτελέσει ένα σημαντικό σύμβολο της αδελφοσύνης των δύο λαών, ώστε να έρθουν πιο κοντά οι δύο πλευρές του Αιγαίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ