Παρασκευή 29 Αυγούστου 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
Κλήθηκε ο Κατεργιαννάκης

Με αναμενόμενες αλλά και μη διαφοροποιήσεις, συγκριτικά με το φιλικό στη Σουηδία, στελέχωσε ο Ρεχάγκελ την αποστολή για το σημαντικότατο αγώνα στην Αρμενία (6/9). Επέστρεψαν οι Κυργιάκος, Τσιάρτας, στη θέση του Χαλκιά κλήθηκε ο Κατεργιαννάκης, ενώ ο Χούτος έμεινε εκτός αποστολής. Ο Γερμανός εκλέκτορας θα στηρίξει την προσπάθεια για νίκη - πρόκριση, στα τελικά του EURO 2004, και στους Αντζα, Βενετίδη, Βρύζα, Γεωργιάδη, Γιαννακόπουλο, Δέλλα, Ζαγοράκη, Καραγκούνη, Κατσουράνη, Καφέ, Καψή, Μπασινά, Νικολαΐδη, Νικοπολίδη, Νταμπίζα, Σεϊταρίδη, Φύσσα, Χαριστέα.

Από την πλευρά του ο εκλέκτορας της Αρμενίας, Μίχαϊ Στοϊοτσίτα (που δεν υπολογίζει λόγω τιμωρίας τον αρχηγό, Σαρτζίς Χοβσεπιάν) επέλεξε τρία νέα πρόσωπα. Τους Γκαλούστ Πετροσιάν και Μάριαν Τούντορ Ζέκιου της Πιούνικ, καθώς και τον Ανατόλι Μοροζόφ της Ροστόφ. Αξίζει να επισημάνουμε πως η συμμετοχή των Ντοκογιάν, Παρτσικιάν είναι αμφίβολη.

Οσο για τον Στέλιο Μανωλά, για το αντίστοιχο αγώνα (5/9), σε επίπεδο Ελπίδων, κάλεσε τους Αγρίτη, Αμανατίδη, Αμπάρη, Βάλλα, Γαλανόπουλο, Γιάννου, Δέντσα, Καπετάνο, Κουλουχέρη, Κούσα, Λαγό, Μόρα, Παπαδόπουλο, Σαλπιγγίδη, Σπέρτο, Στεφανή, Τσιώλη, Φωτάκη, Χρυσάφη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ