Σάββατο 30 Αυγούστου 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Σύσκεψη στον Πειραιά

Κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα του Πειραιά να δώσουν μαχητική μαζική απάντηση μπροστά στον εμπαιγμό και στην ακατάσχετη παροχολογία, στην οποία επιδίδονται το τελευταίο διάστημα κυβερνητικά στελέχη, προσπαθώντας να δημιουργήσουν θετικό κλίμα για την παρουσία του πρωθυπουργού στα εγκαίνια της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης, απευθύνει η Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων Πειραιά -ΠΑΜΕ.

Γι' αυτό καλεί όλους τους εργαζόμενους, συνδικαλιστές, συνδικάτα και μαζικούς φορείς του Πειραιά να πάρουν μέρος στη σύσκεψη που διοργανώνει την ερχόμενη Τρίτη 2 Σεπτέμβρη στις 6.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά (Ομηρίδου Σκυλίτση 19, 3ος όροφος).

«Την ίδια στιγμή που η ακρίβεια, η φτώχεια και η ανεργία, επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής, η κυβέρνηση προσπαθεί να αποπροσανατολίσει και να κοροϊδέψει το λαό, μιλώντας για «φαινόμενα ακρίβειας» και «αισχροκέρδειας». Φαινόμενα που, όμως, δεν είναι η εξαίρεση, αλλά ο κανόνας και οι επακόλουθες συνέπειες από την εφαρμοζόμενη πολιτική της».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ