Τρίτη 2 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
Αντίστροφη μέτρηση

Βδομάδα των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων, είναι αυτή που διανύουμε από χτες. Η αντίστροφη μέτρηση για το σημαντικότατο παιχνίδι των ανδρών στο Ερεβάν (τυπικά) αρχίζει σήμερα, με τη συγκέντρωση της αποστολής. Ο Ρεχάγκελ και οι παίχτες του θα συναντηθούν, με μοναδική σκέψη - στόχο τη νίκη, απέναντι στην Αρμενία, που θα τους εξασφαλίσει την πολυπόθητη πρόκριση στα τελικά του EURO 2004.

Ο Γερμανός εκλέκτορας «καρδιοχτύπησε» όταν έμαθε πως ο Αντζας επέστρεψε τραυματίας από τον Πύργο. Αλλά η μαγνητική τομογραφία του «ερυθρόλευκου» έδειξε πως το πρόβλημά του δεν είναι σοβαρό. Ετσι μάλλον δεν τίθεται ζήτημα συμμετοχής του. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Τσιάρτα που δεν αγωνίστηκε, περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

Αντίθετα ο Μανωλάς δεν μπορεί να χαμογελά. Χτες στη συγκέντρωση της Ελπίδων, ο Παπαδόπουλος παρουσιάστηκε τραυματίας (θα εξεταζόταν το βράδυ από το ιατρικό επιτελείο) στο δικέφαλο και είναι πολύ πιθανό να μην μπορέσει ν' αγωνιστεί με την Αρμενία. Ετσι ο υψηλόσωμος εκλέκτορας ξεκίνησε την προετοιμασία με ένα σημαντικό πρόβλημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ