Πέμπτη 4 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κορύφωση σε όλη τη χώρα

Από τις πολύ πετυχημένες φετινές εκδηλώσεις στην Αρτα

Eurokinissi

Από τις πολύ πετυχημένες φετινές εκδηλώσεις στην Αρτα
Πλούσια σε πολιτικό και πολιτιστικό πρόγραμμα είναι τα κεντρικά Φεστιβάλ σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις που πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα, με τριήμερες, διήμερες ή μονοήμερες εκδηλώσεις κορύφωσης.

Στα Γιάννενα οι εκδηλώσεις είναι τριήμερες, από σήμερα Πέμπτη έως και το Σάββατο 6/9, στο Πάρκο Λιθαρίτσια και τις κεντρικές πολιτικές ομιλίες θα κάνουν αύριο Παρασκευή ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και το Σάββατο 6/9 ο Θέμης Γκιώνης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ. Πλούσιο θα είναι και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα που ανάμεσα στ' άλλα θα περιλαμβάνει συναυλίες με τους Πετρολούκα Χαλκιά - Αντώνη Κυρίτση (την Παρασκευή) και Μίλτο Πασχαλίδη (το Σάββατο).

Στο Αγρίνιο θα είναι διήμερο, αύριο Παρασκευή και το Σάββατο 6/9, οι εκδηλώσεις θα ξεκινούν στις 8:30 μ.μ., στο Δημοτικό Πάρκο και το πρόγραμμά τους ανάμεσα στ' άλλα περιλαμβάνει αύριο Παρασκευή, ομιλία του Θόδωρου Τζιατζή, μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και συναυλία του Μίλτου Πασχαλίδη, ενώ το Σάββατο θα μιλήσει η Ελίνα Χερικάκη, Γραμματέας Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας και μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Στην Πρέβεζα, το αντίστοιχο ραντεβού είναι στο Κηποθέατρο αύριο Παρασκευή και το Σάββατο 6/9. Αύριο, θα μιλήσει η Ολυ Τσουμάνη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ και το Σάββατο, ο Σταύρος Βαλάχος, γραμματέας της ΝΕ Πρέβεζας του ΚΚΕ, ενώ το καλλιτεχνικό μέρος του προγράμματος περιλαμβάνει εκτός των άλλων, το Σάββατο γλέντι με τους Πετρολούκα Χαλκιά - Αντώνη Κυρίτση.

Τις ίδιες μέρες (αύριο και μεθαύριο) είναι και οι κεντρικές εκδηλώσεις στο Ρέθυμνο, από τις 7 μ.μ. και μετά, στο Δημοτικό Κήπο. Το Σάββατο θα μιλήσουν ο Νίκος Μανουσάκης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Αντίστοιχα, στην Κέρκυρα, είναι το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Σεπτέμβρη, στο χώρο του Τμήματος Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου. Την κεντρική πολιτική ομιλία θα κάνει την Κυριακή ο Θόδωρος Γουλής, Γραμματέας Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και την ίδια μέρα θα ακολουθήσει συναυλία του Μίλτου Πασχαλίδη.

Αλλες εκδηλώσεις κορύφωσης
  • Το Σάββατο 6/6:

- Στα Τρίκαλα, στο Μύλο Ματσόπουλου, με ταυτόχρονες εκδηλώσεις σε δυο σκηνές. Θα μιλήσει ο Αγης Τριγάζης, Γραμματέας Περιοχής Θεσσαλίας και μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, θα πραγματοποιηθεί συζήτηση για την Κούβα με τους Ελισσαίο Βαγενά, μέλος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ και Νίκο Μήτσιο, πρόεδρο της Επιτροπής Ειρήνης Τρικάλων, ενώ πλούσιο θα είναι και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

- Στην Καρδίτσα στο Αθλητικό Πάρκο, οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 8:30μ.μ., θα μιλήσει ο Γιώργος Νταφούλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στην Αλεξανδρούπολη, στο Πάρκο Εθνικής Αντίστασης, με πολιτικές ομιλίες από το Δαμιανό Κουκουράδα, Γραμματέα της ΝΕ Εβρου του ΚΚΕ και το Γιώργο Κορίτσα, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

- Στην Κομοτηνή, στο Πάρκο (πίσω από το σπαθί), οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 7 μ.μ. θα μιλήσει ο Γιώργος Στουραΐτης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

- Στην παραλία της Χαλκίδας, στις 8.30 μ.μ., με ομιλητή το Γιώργο Μαυρίκο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στη Σπάρτη, στο πάρκο του ΟΤΕ, στις 8:30 μ.μ., για την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ.

- Στη Φλώρινα, στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία, θα μιλήσει η Ελένη Γκόγκου, γραμματέας της Οργάνωσης Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

  • Την Κυριακή 7/9:

- Στη Λιβαδειά (στην παραλία Κρυάς), στις 8 μ.μ., θα μιλήσει ο Στέφανος Λουκάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στη Βέροια, στις 8.30 μ.μ., στο πάρκο Αγίων Αναργύρων, με θέμα: «Μεταρρυθμισμένοι μαθητές για εργαζόμενους - "λάστιχο"». Θα μιλήσει ο Νίκος Χρηστάνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στην Καστοριά, στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία, θα μιλήσει η Ελένη Γκόγκου, γραμματέας της Οργάνωσης Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

- Στην Κω, στο Πάρκο Ξενία, στις 7 μ.μ., θα μιλήσει η Ιωάννα Λάμπρου, γραμματέας της Οργάνωσης της ΚΝΕ στην Κω.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ