Παρασκευή 5 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΡΗΣ
Γιορτή για το... δράμα

Η χτεσινή συνέντευξη Τύπου δόθηκε με αφορμή την κυριακάτικη γιορτή -όπως χαρακτηρίστηκε από τους ίδιους- του Αρη. Η τωρινή αλλά και μια ομάδα του παρελθόντος θα δώσουν φιλικά στο Χαριλάου με μοναδικό σκοπό την οικονομική ενίσχυση της ομάδας. Γι' αυτό και ο Γιάννης Μιχαλήτσος και ο Αλέκος Αλεξιάδης, παλιά δόξα των «κιτρίνων», που ήταν στο πάνελ, έκαναν έκκληση στον κόσμο να πάει στη... γιορτή για να αποφευχθεί το... δράμα. «Τα οικονομικά προβλήματα είναι πολλά. Κάνουμε έκκληση στον κόσμο ν ανταποκριθεί στο κάλεσμα. Οι παίκτες ζουν ένα δράμα. Υπάρχει ανασφάλεια και πρέπει να έρθει ο κόσμος για να δοθούν χρήματα στους παίκτες», είπε ο Μιχαλήτσος που γνωρίζει ότι το όνομα του αντιπάλου (Λύκοι) δεν είναι σύμμαχος στην προσπάθεια, ωστόσο, δε δίστασε να παραδεχτεί πώς: «Δεν απέδωσαν οι προσπάθειες για να γίνει φιλικό με τον Παναθηναϊκό».

Δίπλα του, ο Αλέκος Αλεξιάδης, συμπλήρωσε: «Ο Αρης περνά δύσκολες στιγμές και εμείς ως παλαίμαχοι θα στηρίξουμε την προσπάθεια. Γι' αυτό και θα δώσουμε αυτό το φιλικό».

Στη συνέντευξη Τύπου σχολιάστηκε και η κλήρωση του Κυπέλλου που έφερε αντίπαλο του Αρη το νικητή της αναμέτρησης Λεβαδειακός - Καλλιθέα. «Οποιος και να είναι θα τον αντιμετωπίσουμε», αρκέστηκε να πει ο Μιχαλήτσος που έχει πιο σοβαρά πράγματα ν' ασχοληθεί αυτή τη στιγμή. Σήμερα θα πάρει στα χέρια του κασέτα αγώνα της Ζίμπρου, ενώ θα αναχωρήσει για τη Μολδαβία ο συνεργάτης του, Γιάννης Καρακασίδης, για να δει από κοντά την ομάδα αγωνιζόμενη. Υπάρχει και το ΟΥΕΦΑ...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ