Τρίτη 9 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΒΟΛΕΪ
Εμεινε ακόμα ζωντανή

Τα αλλεπάλληλα προβλήματα τραυματισμών δε λύγισαν την εθνική ανδρών. Παρά την απουσία των Πανταλέων, Χριστοφιδέλη, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα την Κυριακή πέτυχε την πρώτη του νίκη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γερμανίας, καθώς επικράτησε της Βουλγαρίας με 3-1 (25-20, 25-16, 20-25, 25-18), στην 3η αγωνιστική του Α΄ ομίλου. Ετσι αναπτερώθηκαν οι ελπίδες της για πρόκριση στους «οκτώ» της διοργάνωσης. Χτες η ελληνική ομάδα μετέβη από τη Λιψία στην Καρλσρούη, όπου και θα συνεχιστούν οι αγώνες του Α΄ ομίλου, ενώ σήμερα όλες οι ομάδες έχουν ρεπό.

Η διακοπή των δύο ημερών που ακολουθούν θα βοηθήσει ώστε να αποθεραπευτούν πλήρως οι τραυματίες Πανταλέων και Χριστοφιδέλης, οι οποίοι δεν ήταν σε θέση να αγωνιστούν εναντίον της Βουλγαρίας.

Τα πάντα πλέον θα κριθούν, όπως φαίνεται την τελευταία μέρα. Η Ελλάδα αντιμετωπίζει αύριο την κάτοχο του τίτλου Σερβία - Μαυροβούνιο (21.30 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ) και την Πέμπτη τη Ρωσία. Δυο ομάδες που χρίζονται μεγάλα φαβορί όχι μόνο για την κατάκτηση των δυο πρώτων θέσεων που οδηγούν στα ημιτελικά αλλά και για το χρυσό μετάλλιο.

ΕΛΛΑΔΑ: Γκιούρδας 14, Χατζηαντωνίου 9, Κυριαζής 16, Κουρνέτας 1, Τσακιρόπουλος 8, Ρουμελιώτης 24, Στεφάνου (λ), Ντράγκοβιτς.

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Ευγκένι Ιβανόφ 4, Τσβετάνοφ 12, Μιχαίλοφ 6, Νικόλοφ 15, Νικολάι Ιβάνοφ 3, Κονσταντίνοφ 8, Πέεφ (λ), Βάλαφ 3, Ναϊντένοφ, Μλιακόφ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ