Τρίτη 9 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
Τηλεόραση
«Ο επιζήσας» της τηλεθέασης

Μετά τη «Φάρμα» και το «Πάρτι», το «μεγάλο κανάλι» MEGA ρίχνεται ξανά στην «αρένα» της τηλεθέασης, παρουσιάζοντάς μας «τη μεγαλύτερη ελληνική παραγωγή που έγινε ποτέ»... Το «Survivor» (Ο επιζήσας) είναι ένα ακόμα ξενόφερτο τηλεπαιχνίδι, που μοναδικό στόχο έχει να δείξει τα όρια της ανθρώπινης αντοχής και αξιοπρέπειας.

Μπορεί οι παίχτες της «Φάρμας» να άρμεγαν κατσίκες, να τάιζαν κότες και να καθάριζαν γουρούνια, ωστόσο τώρα οι 16 «επιζήσαντες», οκτώ άνδρες και οκτώ γυναίκες, θα κληθούν να περάσουν 55 μέρες, σε ένα τροπικό νησί της Μαλαισίας, ξεπερνώντας την πείνα, τις ταλαιπωρίες, τη ζέστη και... τους αντιπάλους τους, με έπαθλο 200.000 ευρώ!

Σύμφωνα με το MEGA που χτες παρουσίασε επίσημα το συγκεκριμένο παιχνίδι, στο «Survivor» οι παίχτες θα είναι χωρισμένοι σε δύο ομάδες, «Βορείων» και «Νοτίων». Θα ζουν μακριά οι μεν από τους δε, ενώ θα μάχονται μεταξύ τους για το ποιος θα πάρει το «έπαθλο» και για το ποιος θα έχει ασυλία. Και σε αυτό το παιχνίδι, την απόφαση για τον παίχτη που θα αποχωρήσει θα παίρνουν οι συμπαίχτες του, που θα επιλέγουν ποιος είναι αυτός που δεν μπορεί να... επιβιώσει.

Το συγκεκριμένο ριάλιτι, το οποίο ας σημειωθεί έχει ήδη «γυριστεί» εξ ολοκλήρου σ' εξωτικά... νησιά, θα κάνει «πρεμιέρα» στις 25 Σεπτεμβρίου και θα προβάλλεται δύο φορές κάθε εβδομάδα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ