Σάββατο 20 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Στα πλαίσια της Πολιτικής Εξόρμησης του Κόμματος, οι ΚΟ σε όλη τη χώρα υλοποιούν ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσης. Ανάμεσά τους η ΚΟΑ του ΚΚΕ προγραμματίζει για τις επόμενες μέρες τις παρακάτω δραστηριότητες:

-- Τη Δευτέρα, 22/9, στις 10 π.μ., η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη και ο Γ. Νάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα περιοδεύσουν στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής (ΓΑΔΑ).

-- Την Τρίτη 23/9, ο Λ. Παπακωνσταντόπουλος, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ του ΚΚΕ, στις 7.15 π.μ. θα περιοδεύσει στα ΕΛΤΑ στην Ανω Κυψέλη (Κρίσσης 70).

-- Η ΚΟΒ Εργατοϋπαλλήλων Αχαρνών του ΚΚΕ καλεί σε σύσκεψη - συζήτηση με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και την πολιτική πρόταση του Κόμματος ενόψει και των εκλογών, την Τετάρτη, 24/9, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της Αχαρνών 297. Θα μιλήσει ο Ηλίας Λέγγερης μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Τετάρτη, 24/9, στις 12.30 το μεσημέρι ο βουλευτής του ΚΚΕ Τάκης Τσιόγκας θα περιοδεύσει στο υποκατάστημα του ΙΚΑ στη Λ. Αλεξάνδρας.

-- Την Τετάρτη, 24/9, στις 2 το μεσημέρι, ο Π. Ηλιόπουλος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί τον «Ευαγγελισμό» και θα μιλήσει στις αποκλειστικές νοσοκόμες.

-- Την Τετάρτη, 24/9, σε συγκέντρωση γυναικών στον Νέο Κόσμο, στα γραφεία της ΚΟ (Φραντζή 68), στις 7 μ.μ. θα μιλήσει η Αιμιλία Αγκαβανάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Τετάρτη, 24/9, σε σύσκεψη εργαζομένων στον ΟΣΕ στην ΚΟΑ, στις 6.30 μ.μ., θα μιλήσει ο Π. Ηλιόπουλος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ του ΚΚΕ.

-- Την Πέμπτη, 25/9, στις 9 π.μ., στο υποκατάστημα του ΙΚΑ Αγ. Παρασκευής θα περιοδεύσει ο Ορέστης Κολοζώφ, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Πέμπτη, 25/9, σε συγκέντρωση εργαζομένων στην ΕΘΕΛ, στα γραφεία της ΚΟΑ, στις 6 μ.μ., θα μιλήσει ο Μ. Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Παρασκευή, 26/9, σε συγκέντρωση γυναικών στο Δημαρχείο Υμηττού, στις 7 μ.μ., θα μιλήσει η Χριστίνα Τσεντούρου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στη Βορειοδυτική Ελλάδα

Πολιτικές συγκεντρώσεις και περιοδείες στις παρακάτω περιοχές πραγματοποιούν οργανώσεις του ΚΚΕ της ΒΔ Ελλάδας:

Σήμερα Σάββατο

-- Συγκέντρωση στο Κανάλι Κέρκυρας στις 8 μ.μ.

Αύριο Κυριακή

-- Πολιτική συγκέντρωση στους Λιαπάδες Κέρκυρας στις 8 μ.μ., με ομιλητή το Θ. Γουλή, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Συγκέντρωση στη Γαρίτσα, στις 11 π.μ.

Τη Δευτέρα 22/9

-- Σύσκεψη στο Ροδοτόπι Ιωαννίνων, με ομιλητή τον Απ. Τασούλα.

-- Συγκέντρωση στις διοικητικές υπηρεσίες και το τεχνικό προσωπικό της ΔΕΗ στην Κέρκυρα, στις 7 π.μ. με ομιλητή το Θ. Γουλή, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην Εύβοια

Η Αχτιδική Επιτροπή Χαλκίδας και η Κομματική Οργάνωση Νέας Αρτάκης του ΚΚΕ διοργανώνουν συνεστίαση, στις 9 μ.μ., στο κέντρο «Εννέα Ογδοα» στη Ν. Αρτάκη, την Παρασκευή 26/9.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ