Κυριακή 5 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δραστηριότητες Κομματικών Οργανώσεων

Στα πλαίσια της πολιτικής εξόμησης του ΚΚΕ γίνονται οι εκδηλώσεις:

Στην Αθήνα

-- Σήμερα Κυριακή 5/10, στις 6 μ.μ., στο Δημαρχείο Μπραχαμίου σε εκδήλωση - παρουσίαση του βιβλίου «Μακρόνησος - Ιστορικός τόπος», θα μιλήσει ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ θα προλογίσει ο Παναγιώτης Μακρής, επίτιμος δήμαρχος Καισαριανής και Μακρονησιώτης.

-- Η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη αύριο Δευτέρα, 6/10, στις 5.45 π.μ. θα περιοδεύσει και θα μιλήσει στους εργάτες Δήμου Γαλατσίου.

-- Την Τρίτη 7/10, στις 12 το μεσημέρι, ο Γιώργος Πέρρος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ, θα περιοδεύσει στα τσαγκαράδικα Ταύρου - Μοσχάτου.

-- Την Τρίτη, 7/10, ο Στέλιος Λάμπρου, μέλος της ΚΕΟΕ και του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στις 9 π.μ. στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

- Την Τετάρτη, 8/10, ο Μήτσος Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στο εργοστάσιο του ΗΣΑΠ στον Πειραιά, στις 9 π.μ.

-- Την Πέμπτη, 9/10, ο Σήφης Κωτσαντής, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ, θα μιλήσει στις 7 μ.μ. σε πολιτική συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Χαλκηδόνας.

-- Την Παρασκευή 10/10 ο Ορέστης Κολοζώφ. μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. θα περιοδεύσει στις 9 το πρωί στο Νοσοκομείο «ΕΛΠΙΣ».

-- Την Παρασκευή 10/10 η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στις 9 το πρωί στο Νοσοκομείο «Ερυθρός».

Στον Πειραιά

Την Τρίτη 7 Οκτώβρη

  • Στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος, θα περιοδεύσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ και γραμματέας της ΚΟΠ.
  • Το ΙΕΚ Αγίας Σοφίας, θα επισκεφτεί το απόγευμα ο Γιώργος Τούσσας, μέλος της ΚΕ.
  • Το ΚΑΠΗ Καμινίων, θα επισκεφτεί ο Κώστας Τζατζάνης, μέλος της ΕΠ της ΚΟΠ
  • Το ΤΕΕ Κορυδαλλού στο Σχιστό και το υποκατάστημα του ΙΚΑ στο Σχιστό, θα επισκεφτεί το πρωί, ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, μέλος του ΓΠ της ΚΟΠ, ενώ το απόγευμα θα επισκεφτεί το ΙΕΚ Περάματος.
  • Στο «ΜΑΚΡΟ» Ρέντη θα περιοδεύσουν ο Μιχάλης Νουφαρίτσης, μέλος της ΕΠ και η Ολυμπία Κυζίλη, μέλος του ΓΠ της ΚΟΠ.

Την Τετάρτη 8 Οκτώβρη

  • Στην περιοχή της Χαλκηδόνας (Νίκαια), θα περιοδεύσει το πρωί η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ, ενώ το απόγευμα θα επισκεφτεί το ΙΕΚ Νίκαιας.
  • Στον Πυροσβεστικό Σταθμό Δραπετσώνας και στο Μεταγωγών Δραπετσώνας, θα περιοδεύσουν ο Γιάννης Νάκης, μέλος της ΚΕ, υπεύθυνος των Σωμάτων Ασφαλείας και ο Γιώργος Τούσσας, μέλος της ΚΕ.
  • Στα ΙΕΚ και ΟΑΕΔ της Αγ. Σοφίας θα περιοδεύσει ο Γιάννης Γκιόκας, γραμματέας του ΣΠ Πειραιά της ΚΝΕ.
  • Στα καταστήματα της Π. Κοκκινιάς θα περιοδεύσει ο Κώστας Τζατζάνης, μέλος της ΕΠ της ΚΟΠ.
Στη Θεσσαλονίκη

-- Συγκέντρωση - συζήτηση με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και τις επικείμενες εκλογές διοργανώνει αύριο Δευτέρα 6 Οκτώβρη η Αχτίδα Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ. Θα γίνει στις 6.30μμ στην ταβέρνα «Χαρά». Θα μιλήσει ο γραμματέας της Αχτίδας Γ. Τεμεκενίδης.

Στα Τρίκαλα

Σήμερα, Κυριακή, 5 - 10 - 2003:

-- Στις 7:30 μ.μ., στο Βαλτινό, με ομιλητή τον Αχ. Κανταρτζή, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος

-- Στις 6:30 μ.μ., στο Γλύνος, με ομιλητή τον Γ. Πατάκη, ευρωβουλευτή του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ., στα Σερβωτά, με ομιλητή τον Γ. Πατάκη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ