Πέμπτη 9 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Παναγροτικό συλλαλητήριο στις 14 του Οκτώβρη

Σε παναγροτικό συλλαλητήριο καλεί η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων του Νομού Αιτωλοακαρνανίας, την αγροτιά της περιοχής, την ερχόμενη Τρίτη 14 Οκτώβρη, στις 10.30 π.μ., στην πλατεία Δημοκρατίας Αγρινίου.

Για την ενημέρωση των αγροτών και την καλύτερη οργάνωση του αγώνα, στελέχη της Ομοσπονδίας έχουν, ήδη, πραγματοποιήσει περιοδείες στην ύπαιθρο. Η ΟΑΣ Αιτωλοακαρνανίας, μέσα από την καμπάνια ενημέρωσης και προετοιμασίας του αγώνα, καλεί τη φτωχή αγροτιά να γυρίσει την πλάτη σε όλους αυτούς που σπέρνουν σύγχυση και αυταπάτες και να ενώσει τη φωνή της με τα άλλα φτωχά λαϊκά στρώματα για την ανατροπή αυτής της αντιλαϊκής πολιτικής. Να δώσει τη μάχη για μια άλλη πολιτική προς όφελος των φτωχών αγροτών που θα στηρίζεται στον παραγωγικό συνεταιρισμό κλπ.

Τέλος, καλείται η μικρομεσαία αγροτιά να καταδικάσει και με την ψήφο της στις ερχόμενες βουλευτικές και συνεταιριστικές εκλογές, όλους εκείνους που εφάρμοσαν και στήριξαν, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, την αντιαγροτική πολιτική της ΕΕ και της κυβέρνησης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ