Παρασκευή 10 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Ακλόνητος ο Ντούσκο

Η στήριξη της διοίκησης στο Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι δεδομένη και πλέον ο προπονητής της ΑΕΚ καλείται να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να αλλάξει την εικόνα της ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Στη συνάντηση που είχε με τον Πέτρο Στάθη, ο Σερβοέλληνας τεχνικός προανήγγειλε αυστηρές αποφάσεις προκειμένου να διορθωθούν στοιχεία που αφορούν κυρίως στη νοοτροπία των ποδοσφαιριστών του, αλλά και σε άλλους τομείς. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, επανέλαβε στον Μπάγεβιτς ότι έχει την απόλυτη εξουσία να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες κινήσεις και περιμένει τις τελικές εισηγήσεις του. Από την πλευρά του, ο Μπάγεβιτς βρίσκεται σε αναμονή της υπογραφής του εσωτερικού κανονισμού, αλλά και της επιστροφής των διεθνών για να προχωρήσουν οι διαδικασίες.

Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε ο Γιάννης Οκκάς, ο οποίος σύμφωνα με το πόρισμα του γιατρού Λάκη Νικολάου ταλαιπωρείται από κάκωση έξω μηνίσκου και τενοντίτιδας ιγνυακού. Ετσι ο παίκτης παρέμεινε στην Αθήνα, καθώς η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου τον εξαίρεσε από τον αγώνα της Εθνικής με τη Σλοβενία.

Οσον αφορά στο θέμα που έχει να κάνει με το χρέος της ΑΕΚ στην Παρί Σ.Ζ. για τον Ερίκ Ραμπεσαντρατανά η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι το θέμα θα λυθεί με διακανονισμό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ