Πέμπτη 16 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
Θέατρο
Βιβλιοπαρουσιάσεις

-- Οι εκδόσεις Πατάκη παρουσίασαν το ιστορικο-αρχαιολογικό βιβλίο της Σου Παπαδάκου «Βαβυλώνα, το κυνήγι ενός ονείρου».

-- Το Ιδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, την έκδοσή του «Πέρα από την καταστροφή. Μικρασιάτες πρόσφυγες στην Ελλάδα του μεσοπολέμου».

-- Η Εταιρεία Μελέτης Ελληνικής Ιστορίας, το βιβλίο «Κωνσταντίνος Β. Γόντικας 1870-1937 (Θεσμικές αλλαγές κατά το μεσοπόλεμο)».

-- Οι εκδόσεις Παπαζήση σήμερα (7μμ) στη «Στοά του Βιβλίου» παρουσιάζουν το βιβλίο του Διονύση Μγκλιβέρα «Η ελευθερία των Ελλήνων».

-- Ο «Κέδρος» στις 21/10 θα παρουσιάσει το λεύκωμα του Σπύρου Καραχρήστου «Ελληνικές αφίσες».

-- Οι εκδόσεις «SCRIPTA» στις 20/10 (7μμ) στο αμφιθέατρο «Ι. Δρακόπουλος» του Πανεπιστημίου Αθηνών θα παρουσιάσουν τα βιβλία του Σλοβένου φιλοσόφου Σλάβοϊ Ζίζεκ «Μίλησε κανείς για ολοκληρωτισμό;» και «Καλωσορίσατε στην έρημου του πραγματικού!».

-- Η Εταιρία κυκλαδικών Μελετών στις 24/10 (7μμ) στο Εθνικό Ιδρυμα Ερευνών θα παρουσιάσει το βιβλίο του καθηγητή Ιστορίας, Σπύρου Ι. Ασραχά «Πατριδογραφήματα».

-- Η «Αγρα» στις 20/10 (7.30μμ) στο Γαλλικό Ινστιτούτο θα παρουσιάσει το βιβλίο της Νάνσυ Χιούστον «Οι παραλλαγές Γκόλνμπεργκ» (αφορά στον Γ.Σ. Μπαχ).

-- Η «Κριτική» στις 22/10 (8μμ) στην ΕΣΗΕΑ θα παρουσιάσει το βιβλίο της Νορβηγίδας Οσνε Σέιερσταντ «Ο βιβλιοπώλης της Καμπούλ».

-- Στο βιβλιοπωλείο «Ευριπίδης» (Αν. Παπανδρέου 11, Χαλάνδρι) στις 23/10 (7μμ) θα παρουσιαστεί το βιβλίο του Δημήτρη Χαλιβελάκη «έρωτες αγίων».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ