Πέμπτη 16 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Ιδανικό ξεκίνημα

Ιδανικότερο ξεκίνημα δε θα μπορούσε να κάνει το Μαρούσι στο FEL (λίγκα της ΦΙΜΠΑ). Πρεμιέρα με νίκη, με διαφορά 26 ολόκληρων πόντων (87-61) και μάλιστα στο μακρινό Ταλίν απέναντι στην Κάλεβ, ήταν σίγουρα πέρα από τις προσδοκίες του Παναγιώτη Γιαννάκη, συνέβη ωστόσο, καθώς οι παίκτες του Αμαρουσίου έβγαλαν στο γήπεδο τον καλό εαυτό τους και κυριάρχησαν ολοκληρωτικά. Η καλή άμυνα και η υπεροχή κάτω από τα καλάθια, εκεί όπου δέσποσε η μορφή του Ιβάν Γκργκατ, ήταν τα όπλα της ομάδας των βορείων προαστίων.

  • Με νίκη πέρασε από τη Φινλανδία ο Αρης και ξεκίνησε κι αυτός νικηφόρα την προσπάθειά του στη FEL. Οι παίκτες του Βαγγέλη Αλεξανδρή επικράτησαν με 77-73 των Πλεϊμπόι της Χόνκα, δίχως πάντως να παίξουν ιδιαίτερα καλό μπάσκετ.
  • Το απόλυτο των ελληνικών ομάδων ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος νίκησε μέσα στη Βοσνία τη Σιρόκι Μπρίγιεκ με 96-78. Πρώτος σκόρερ για τον Δικέφαλο ήταν ο Ιβιτσα Γιούρκοβιτς με 23 πόντους, ενώ πολύ καλή απόδοση είχαν επίσης ο Νταμίρ Μουλαομέροβιτς (20π.) και ο Αλεξάντερ Οκούνσκι (19π.).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ