Πέμπτη 16 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΛΙΝ - ΠΑΟΚ 0-3
Η μεγάλη ανατροπή

Με ένα εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ πήρε μεγάλη πρόκριση μέσα στη Δανία και στο στάδιο «Ούλεβαλ» από τη Λιν. Παρότι η ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη είχε το ντεζαβαντάζ του 0-1 από το πρώτο ματς στην Τούμπα, βρήκε τη δύναμη να πάρει μια θριαμβευτική πρόκριση με το ευρύ σκορ 3-0.

Ο αγώνας στο πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένος και έτσι οι δύο αντίπαλοι πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς τέρματα.

Τα πράγματα όμως στην επανάληψη ήταν υπέρ του δικέφαλου του βορρά. Το ξεκίνημα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ιδανικό για τον ΠΑΟΚ, καθώς εκτός από τις ευκαιρίες που δημιούργησε, κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τη Γιασεμή (51' γυριστό σουτ), ισοφαρίζοντας το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, ενώ λίγα λεπτά αργότερα οι Κούτσης (56' μακρινό βολέ) και Βόκολος (59' κεφαλιά) έφεραν την ελληνική ομάδα αγκαλιά με την πρόκριση.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Αγγελος Αναστασιάδης δήλωσε: «Εγώ πίστευα τα παιδιά και το είχα πει από τον πρώτο αγώνα. Παίξαμε έξυπνα και χτυπήσαμε όταν έπρεπε. Ο ΠΑΟΚ είναι εφτάψυχος και αυτό ας το καταλάβουν όλοι. Τώρα κοιτάμε μπροστά και το ματς του πρωταθλήματος την ερχόμενη Κυριακή».

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Σλοβένου Ντάρκο Τζέφριν.

Λιν: Οντεργκάαρντ, Ονσταντ, Λούτσο, Μπέρντσεν, Αούγκοστον, Χαρζιμεχμέτοβιτς, Σβιφτ, Λάγκερλφ (45' Χάκοσεν), Σοκολόφσκι, Σούντγκοντ, Σόρενσεν.

ΠΑΟΚ: Ατματσίδης, Φουτσίνι, Ουντέζε, Βόκολος, Κουτσόπουλος, Χασιώτης (45' Σπάσιτς), Μάρκος, Κούτσης, Χάγκαν, Γιασεμή, Σαλπιγγίδης (73' Γιαννιτσανάκης).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ