Παρασκευή 17 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες Κομματικών Οργανώσεων

Στα πλαίσια της Πολιτικής Εξόρμησης του ΚΚΕ, πραγματοποιούνται οι εξής εκδηλώσεις:

Στην Αθήνα

Σήμερα Παρασκευή, 17/10

  • Στις 3.45 το μεσημέρι κλιμάκιο της ΚΝΕ θα περιοδεύσει στο ΙΕΚ Κηφισιάς.
  • Στις 7πμ στον ΟΤΕ, Καρόλου, θα περιοδεύσει ο Γιώργος Γεωργόπουλος, μέλος του Γραφείου της ΚΟΑ του ΚΚΕ.
Στη Θεσσαλονίκη

-- Σήμερα Παρασκευή στις 11πμ ο βουλευτής του ΚΚΕ Αγγελος Τζέκης θα περιοδεύσει στη ΔΕΗ Ευόσμου και στις 7.30μμ θα περιοδεύσει και θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Σοχό.

-- Αύριο, Σάββατο 18/10, στις 6 μμ, ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιώργος Χουρμουζιάδης θα περιοδεύσει στη Ν. Μηχανιώνα.

-- Αύριο, Σάββατο 18/10, στις 7.30μμ, ο Αγγελος Τζέκης θα περιοδεύσει και θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Βαθύλακκο.

Σε Ξάνθη - Ροδόπη

-- Διήμερη περιοδεία σε Ξάνθη και Ροδόπη πραγματοποιούν τη Δευτέρα 20 και την Τρίτη 21 Οκτώβρη ο Γιάννης Σφυρής, υπεύθυνος του Αγροτικού Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ και ο βουλευτής του ΚΚΕ Αγγελος Τζέκης. Τη Δευτέρα 20/10 στις 11πμ θα επισκεφθούν τα συνεταιριστικά εργοστάσια ΣΕΒΑΘ και ΣΕΚΑΠ στην Ξάνθη. Στις 6μμ στον Εύλαλο και στις 8μμ στο Πετροχώρι θα συναντηθούν με παλιννοστούντες. Την Τρίτη 21/10 το πρωί θα επισκεφθούν τα συνεταιριστικά εργοστάσια ΣΕΠΕΚ, γαλακτοβιομηχανία «ΡΟΔΟΠΗ» και ΣΕΚΕ. Στις 7μμ στην αίθουσα της Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Ξάνθης θα παρουσιάσουν τις θέσεις του ΚΚΕ.

Στην Αττική

-- Κλιμάκιο της ΝΕ Αττικής του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γιάννη Νάκη, μέλος της ΚΕ του Κόμματος, θα περιοδεύσει τη Δευτέρα 22/10, στις 9.30πμ, στο Πυροσβεστικό Συνεργείο Ασπροπύργου, στις 11πμ στην Πυροσβεστική Ελευσίνας και στις 12 στο Λιμεναρχείο Ελευσίνας.

-- Την Παρασκευή 31/10 η ΚΟΒ Παιδείας Μεσογείων - Λαυρεωτικής διοργανώνει συνεστίαση προς τιμήν των 85 χρόνων του ΚΚΕ, στην ταβέρνα «Μύλος» Λ. Φλέμινγκ και Κέννεντυ στη Ραφήνα (δίπλα στο ΙΚΑ Ραφήνας), στις 9.30μ.μ. Τιμή πρόσκλησης 16 ευρώ κατ' άτομο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ