Τρίτη 28 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Οχι στη φίμωση της φωνής του ΚΚΕ!

Την απαράδεκτη στάση της διεύθυνσης της εταιρίας TRIUMPH, που απαγόρευσε την είσοδο κλιμακίου του ΚΚΕ προκειμένου να ενημερώσει τους εργαζόμενους για τις θέσεις του Κόμματος ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 9ης Απρίλη, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η ΚΟΒ Κλωστοϋφαντουργών - Ιματισμού - Δέρματος Αθήνας του ΚΚΕ.

Οπως τονίζεται στην ανακοίνωση, «φαίνεται πως η διεύθυνση δε θέλει να μάθουν οι εργαζόμενοι για το τι θα συμβεί στα ασφαλιστικά μας δικαιώματα μετά τις εκλογές οποιοδήποτε από τα δύο μεγάλα κόμματα κι αν εκλεγεί. Δε θέλει να μάθουν για το τι θα συμβεί με το ωράριο, το μεροκάματο, την εντατικοποίηση της δουλιάς, για τη μετα-ΟΝΕ εποχή, για το νέο μακελειό που ετοιμάζεται στα Βαλκάνια».

«Φαίνεται πως η δημοκρατία στην TRIUMPH σταματάει στην πύλη του εργοστασίου. Η άλλη άποψη που δε συμφέρει τα αφεντικά διώκεται. Τη φωνή που σταθερά και αταλάντευτα χρόνια τώρα υπερασπίζεται τα δίκαια των εργατών προσπαθούν να φιμώσουν», καταγγέλλεται στην ανακοίνωση. Και σημειώνεται ότι «το ΚΚΕ ποτέ δε μίλησε σε κανένα με μισόλογα. Ο,τι μέχρι τώρα έχει πει, επιβεβαιώθηκε απ' την ίδια τη ζωή. Χωρίς αντίσταση και χωρίς αντίθεση με το κατεστημένο και τα μονοπώλια, δε θα ανατείλουν καλύτερες μέρες».

Καταλήγοντας η ΚΟΒ Κλωστοϋφαντουργών καλεί τους εργάτες και τις εργάτριες της TRIUMPH να στηρίξουν στις ερχόμενες εκλογές το ΚΚΕ, ώστε να δώσουν μια απάντηση στο μεγάλο κεφάλαιο και την κυβέρνηση. «Στηρίξτε αποφασιστικά τους εκλογικούς συνδυασμούς του ΚΚΕ. Στηρίξτε τη συγκρότηση του λαϊκού μετώπου. Είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να αντισταθεί στη λαίλαπα που θα ακολουθήσει σε όλες τις κατακτήσεις της εργατικής τάξης. Ψήφος στο ΚΚΕ, σημαίνει επένδυση στο μέλλον».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ