Τετάρτη 22 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ψήφος στη ΝΔ σημαίνει και ΠΑΣΟΚ

«

Με τις δύσκολες συνθήκες που υπάρχουν, χωρίς μεγαλοστομίες, χωρίς υποσχέσεις του αέρα, είναι βέβαιο ότι πρέπει να αλλάξουμε τη μοίρα και της Ηπείρου και γενικότερα της Ελληνικής Περιφέρειας αν θέλουμε να αισιοδοξούμε για το μέλλον» (Κ. Καραμανλής). Και τι προτείνει η ΝΔ για αυτό; Επιχειρηματικότητα, επιχειρηματικότητα, επιχειρηματικότητα. Διευκολύνσεις για το κεφάλαιο, ανταγωνιστικότητα.

Βέβαια, αυτό είναι φυσικό για τη ΝΔ. Την ενδιαφέρει το καλό των μεγαλοεπιχειρηματιών, της πλουτοκρατίας κ.ο.κ. Δεν είναι όμως αυτό που συμφέρει το λαό και τη νεολαία. Τα προβλήματα που καίνε το λαό και τη νεολαία της Ηπείρου είναι η οικονομική στενότητα και το τεράστιο, πραγματικά, πρόβλημα της ανεργίας. Γι' αυτά τα προβλήματα, καμία πολιτική πρόταση από τη ΝΔ.

Η ΝΔ λέει αυτό που λέει το ΠΑΣΟΚ που είναι κυβέρνηση και έχει οδηγήσει εκεί τα πράγματα. Λέει, για παράδειγμα, ότι μπορεί να κρατήσει τον κόσμο στην ύπαιθρο και προδιαγράφει το μέλλον της Ηπείρου ως τουριστικής περιοχής, και δη αγροτουριστικής... Γι' αυτό ο λαός πρέπει να γυρίσει την πλάτη σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Και να αγκαλιάσει ένα και μοναδικό σύνθημα: «ΚΚΕ Ισχυρό, Μέτωπο Λαϊκό». Για τη δημιουργία του Μετώπου, για την οργάνωση της πάλης, για την προοπτική της λαϊκής εξουσίας που θα φέρει το λαό και τις ανάγκες του στο προσκήνιο.


Μ.Π.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ