Πέμπτη 23 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Προχωρά και η ΕΔΥΕΘ

Με εντατικούς ρυθμούς η Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνης Θεσσαλονίκης προχωρεί στην Πανθεσσαλονίκια Συνδιάσκεψη της Επιτροπής, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 8 Νοέμβρη.

Ηδη έχουν προγραμματιστεί και έχουν ξεκινήσει οι συνελεύσεις των τοπικών Επιτροπών Ειρήνης οι οποίες θα εκλέξουν και αντιπροσώπους για τη Συνδιάσκεψη της ΕΔΥΕΘ και το Πανελλαδικό Συνέδριο της ΕΔΥΕ. Χτες πραγματοποιήθηκαν οι συνελεύσεις των Επιτροπών Ειρήνης: Δήμου Αγίου Παύλου, Σταυρού και Πεύκων.

Στις 29 Οκτώβρη θα πραγματοποιηθούν οι συνελεύσεις των επιτροπών Τριανδρίας, Ε' Διαμερίσματος και Κέντρου - Ανω Πόλης. Στις 30 Οκτώβρη θα γίνει η συνέλευση της επιτροπής Αμπελοκήπων και στις 2 Νοέμβρη των επιτροπών Αν. Υπαίθρου και Συκεών. Στις 3 Νοέμβρη κλείνει ο κύκλος των συνελεύσεων των τοπικών επιτροπών με τις συνελεύσεις των επιτροπών Δ' Διαμερίσματος, Ευόσμου και Καλαμαριάς.

Η ΕΔΥΕΘ θεωρεί ότι στο διάστημα που πέρασε από την περασμένη συνδιάσκεψη δραστηριοποιήθηκαν περισσότερες τοπικές επιτροπές και το αντιπολεμικό, αντιιμπεριαλιστικό κίνημα οργάνωσε μαζικές κινητοποιήσεις και συμμετείχε δραστήρια στις μεγάλες λαϊκές κινητοποιήσεις αυτής της περιόδου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ