Σάββατο 25 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Εκθεσιακές ματιές

Εργο του Γ. Νικολαΐδη
Εργο του Γ. Νικολαΐδη
Εγκαινιάζεται στις 30/10 (7 μ.μ.) στην γκαλερί «Χρυσόθεμις» (25ης Μαρτίου 20, Χαλάνδρι), έκθεση ζωγραφικής του Γιώργου Νικολαΐδη. Παρουσιάζονται δύο ενότητες από την πρόσφατη δημιουργία του. Η πρώτη αφορά στο γυναικείο σώμα και η δεύτερη σε συνθέσεις με αντικείμενα. Επιμένοντας στη ζωγραφική εκ του φυσικού, δημιουργεί έργα που γοητεύουν, αγγίζουν την καρδιά. Διάρκεια έκθεσης έως τις 22/11.

Αφιερωμένη στη δημιουργία του γλύπτη Γιάννη Παρμακέλη, είναι η έκθεση που εγκαινιάζεται στις 29/10 (8 μ.μ.) στα εκπαιδευτήρια «Ελληνογερμανική Αγωγή» στην Παλλήνη. Για το έργο του, θα μιλήσει η Αθηνά Σχινά.

«Βήματα ζωής», τιτλοφορείται η εγκατάσταση της Χριστίνας Σαραντοπούλου, που παρουσιάζεται από τις 29/10 (8.15 μ.μ.) στην Πινακοθήκη Πιερίδη (Λεωφ. Ποσειδώνος 29, Γλυφάδα). Επιμέλεια έκθεσης: Τάκης Μαυρωτάς.

Εκθεση έργων ζωγραφικής του Κώστα Σπυρόπουλου εγκαινιάζεται στις 5/11 (8 μ.μ.) στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά. Θα παρουσιαστούν 52 έργα του καλλιτέχνη, που βασίζονται «στον εκφραστικό χαρακτήρα του χρώματος και στην εσωτερικότητα του σχεδίου». Διάρκεια έκθεσης έως τις 29/11.

Εκθεση ψηφιδωτού των εργαστηρίων ψηφιδωτού του Δήμου Ηρακλείου Κρήτης, εγκαινιάζεται στις 27/10 (8 μ.μ.) στη Βασιλική Αγίου Μάρκου. Υπεύθυνος εργαστηρίου: Γιώργος Σκανδαλάκης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ