Παρασκευή 31 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Γιώργος Μωραϊτης
Γιώργος Μωραϊτης
Φωτ.

Στη μνήμη του σοφού δασκάλου και διανοούμενου ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΩΡΑΪΤΗ προσφέρω 80 ευρώ στο Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ) του οποίου υπήρξε πρόεδρος.

Φωτούλα Δημαρόγκωνα

* * *

Φωτ. 2

Ο Ηλίας Ρούλιας προσφέρει στο Παράρτημα Λιβαδειάς της ΠΕΑΕΑ 80 ευρώ στη μνήμη του πατέρα του ΛΕΩΝΙΔΑ ΡΟΥΛΙΑ (φωτογραφία), του παππού του ΗΛΙΑ ΡΟΥΛΙΑ, του πεθερού του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ (φωτογραφία) και στη μνήμη των νεκρών αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ.

* * *

Φωτ.

Πρόσφατα έφυγε από τη ζωή η ΜΑΡΙΑ Σπιτάδη - ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ. Πονέσαμε πολύ για την ακριβή συντρόφισσά μας, η οποία πάντα χαμογελαστή πρόσφερε τις υπηρεσίες της στο ΚΚΕ. Ποτέ δε θα ξεχάσουμε την υποδειγματική αξιοπρέπειά της. Ποτέ δεν πίκρανε κανέναν σύντροφο της ΚΟΒ μας.

Με σπαραγμό και οδύνη την ξεπροβοδίσαμε και απευθύνουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένειά της. Ευχόμαστε οι νέοι μας να ακολουθήσουν τον τίμιο αγωνιστικό δρόμο της.

Δε θα την ξεχάσουμε.

Στην ακριβή μνήμη της προσφέρουμε 158 ευρώ στο ΚΚΕ.

Τα μέλη της ΚΟΒ Νέας Κυψέλης

* * *

Στη μνήμη της ΒΑΡΒΑΡΑΣ Ευθ. ΠΑΠΑΔΑΚΗ και αντί για στεφάνι στον τάφο της τα εξαδέλφια της Ιωάννης και Λένα Παπαδάκη πρόσφεραν στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Δραπετσώνας, 50 ευρώ.

* * *

Στη μνήμη της αγαπητής φίλης και συναγωνίστριας ΝΙΚΗΣ Κακαβά -ΓΑΡΙΔΗ, με τον πλούσιο συναισθηματικό κόσμο και τα τρυφερά ποιητικά της λόγια αγάπης και φιλίας και αντί για στεφάνι στη σορό της, προσφέρουμε στο Κέντρο Μελέτης Ιστορίας Εθνικής Αντίστασης, 40 ευρώ.

Συντρόφισσα Νίκη δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ.

Συλλυπητήρια στην οικογένειά σου.

Τάκης Χιουρέας - Νίκος Μανδράκος

* * *

Λίζα Ψωμιάδου
Λίζα Ψωμιάδου
Φωτ.

ΕΛΙΣΑΒΕΤ (Λίζα) ΨΩΜΙΑΔΟΥ: Αγαπημένη κόρη μου Λίζα ήταν ξαφνικός και απρόσμενος ο χαμός σου. Μεγάλη πληγή άφησες στη μάνα σου, στον άντρα σου, στα παιδιά και σε όλη τη γειτονιά των Παλαιών Σφαγείων. Κόρη μου! Μόνο ένα ολόλευκο σύννεφο θα μπορούσε να συγκριθεί με την ήρεμη και γλυκιά προσωπικότητά σου. Ησουν το αστέρι της ζωής μας. Σύννεφο γίνε και έλα για λίγο, Λίζα μου, στον ουρανό της γειτονιάς μας.

Στη μνήμη σου προσφέρω 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Πετραλώνων - Παλαιών Σφαγείων, για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Η μάνα σου Αννα

* * *

Ο Νίκος Μπουζαρέλος, μέλος του Παραρτήματος Κυψέλης της ΠΕΑΕΑ, πρόσφερε 60 ευρώ στο ΚΚΕ στη μνήμη των συναγωνιστών του: ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΟΥΛΙΟΥ, ΣΤΑΘΗ ΠΑΛΟΥΚΑ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΥ, ΜΑΡΙΑΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΩΣΤΑ ΛΙΤΣΑ, ΚΩΣΤΑ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ.


Μαρία Πετροπούλου
Μαρία Πετροπούλου

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ