Παρασκευή 31 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
Επιλογές
μια ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Η Δημοτική Πρωτοβουλία Ζωγράφου, στα πλαίσια των «Ζωγραφιώτικων συναντήσεων λόγου, τέχνης και πολιτισμού», οργανώνει σήμερα (8μμ) στο Πνευματικό Κέντρο Ζωγράφου (Ανακρέοντος 60) εκδήλωση, με θέμα «Ο ποιητής της Ρωμιοσύνης, Γιάννης Ρίτσος, αυτοπαρουσιάζεται (μια πρώτη ματιά στο έργο του)». Το θέμα παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Παύλος Ρούφας. Θα προβληθεί και βίντεο.

«Κική Δημουλά - ο πληθυντικός της ζωής» είναι το θέμα της εκδήλωσης, τη Δευτέρα (8 μμ), στη «Στοά Βιβλίου» (Πεσμαζόγλου 5). Θα μιλήσουν: Ερη Σταυροπούλου, Βαγγέλης Αθανασόπουλος, Γιώργος Γεωργούσης. Ποιήματα της Κ. Δημουλά θα αποδώσουν οι: Γρηγόρης Βαλτινός, Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου.

Στο θέατρο «Ιλίσια-Ντενίση» τη Δευτέρα (8.30μμ) οι εκδόσεις «Αγκυρα» οργανώνουν τιμητική εκδήλωση για τον Αλέκο Αλεξανδράκη, με την ευκαιρία της κυκλοφορίας της βιογραφίας του Νίκου Νικολίτζα «Αλέκος Αλεξανδράκης "Ευχαριστώ..."». Για τον τιμώμενο ηθοποιό θα μιλήσουν οι: Ε. Βενιζέλος, Α. Συνοδινού, Μ. Κακογιάννης, Ν. Γαληνέα, Ν. Τσακίρογλου, Γ. Κιμούλης, Α. Παπαδημητρίου. Κείμενα θα διαβάσουν οι: Γ. Γεωγλερής, Χρ. Παπακαλιάτης, Κ. Μαρκουλάκης. Θα προβληθεί βίντεο με αποσπάσματα παραστάσεων και ταινιών του δημοφιλούς ηθοποιού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ