Παρασκευή 31 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ
Αναβλήθηκε η «κόντρα»

Η στιγμή της «κόντρας» Κάχι Καχιασβίλι - Πύρρου Δήμα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα άρσης βαρών φαίνεται ότι αναβάλλεται για τους Αγώνες του 2004, αφού ο πρώτος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τη θλάση στον τετρακέφαλο. Εκτός αγώνων τέθηκε και η Νατάσα Τσακίρη.

«Τι να κάνουμε που ο χρόνος προχωρά τόσο γρήγορα και δεν μπορούμε να γυρίσουμε το ρολόι πίσω, να κερδίσουμε μερικές μέρες. Είναι μεγάλη η ατυχία, γιατί η Τσακίρη βρισκόταν σε εκπληκτική κατάσταση και ο Κάχι πήγαινε πολύ καλά. Προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο, δυστυχώς όμως οι ατυχίες δε μας αφήνουν κάποιες φορές να χαρούμε», ήταν τα λόγια του ομοσπονδιακού προπονητή Χρήστου Ιακώβου.

Πράγματι, στον αρχικό προγραμματισμό του Ιακώβου υπήρχαν 16-17 στελέχη της πρώτης ομάδας που διεκδικούσαν ένα «εισιτήριο» για το Βανκούβερ, όμως τώρα οι αθλητές που θα μας εκπροσωπήσουν δε θα ξεπερνούν τους 10.

Μεταξύ αυτών, πάντως, ο Πύρρος Δήμας που προπονείται κανονικά τις τελευταίες ημέρες και δηλώνει έτοιμος να ανέβει στο πλατό του τουρνουά, αλλά και στο βάθρο των μεταλλίων.

Επίσης, παρούσα στην αποστολή θα είναι και η Χριστίνα Ιωαννίδου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ