Παρασκευή 31 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
AEK
Ραντεβού το ... Γενάρη

Η μέρα εξελίξεων που περιμέναμε στην ΑΕΚ, αναβλήθηκε για το ...Γενάρη. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επέστρεψε από το Βελιγράδι και προπόνησε τους παίκτες του, αλλά δεν έκανε καμία κουβέντα για μαύρες και ...άσπρες λίστες. Μπορεί να έχει πάρει τις αποφάσεις του για την τύχη αρκετών ποδοσφαιριστών, αλλά δεν μπορεί να τους θέσει από τώρα εκτός ομάδας, ούτε βέβαια να τους το ανακοινώσει για το Γενάρη, αφού και έτσι θα ήταν σαν να τους «τελειώνει». Ο Γενάρης είναι ακόμα μακριά, και στην ΑΕΚ δεν μπορούν να θέσουν εκτός ομάδας κάποιους παίκτες χωρίς να τους αντικαταστήσουν άμεσα. Περιμένουν, λοιπόν, το ...2004 και δίνουν ίσως και την ευκαιρία σε κάποιους να αποδείξουν στο επόμενο δίμηνο ότι μπορούν να αναστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση.

Στο μεταξύ, η ΑΕΚ κατήγγειλε στην ΕΠΑΕ τη σύμβαση με την ΠΑΕ Πανιώνιος και επέλεξε το γήπεδο των Ανω Λιοσίων, όπου και θα παίξει το Σάββατο με τον ΠΑΟΚ. Ομως, τα προβλήματα είναι πολλά (μικρή χωρητικότητα, αγωνιστικός χώρος, κοινή έδρα σε πολλές αγωνιστικές, αντιδράσεις των δημοτών) και δεν είναι βέβαιο ότι θα εγκατασταθεί εκεί η ΑΕΚ και για τα επόμενα ματς. Υπάρχει πάντα και η λύση της Καισαριανής, που όμως δεν προσφέρει και πολλά περισσότερα σε σχέση με τα Ανω Λιόσια

Χειρουργήθηκε στο ζυγωματικό ο Μιχάλης Καψής, που αναμένεται να μείνει για περίπου 10 μέρες εκτός αγωνιστικής δράσης. Αρχικά υπολογιζόταν να χάσει και τον αγώνα της άλλης Κυριακής με τον Ακράτητο, αλλά δεν αποκλείεται τελικά να τον προλάβει. Σίγουρα χάνει τα ματς με ΠΑΟΚ και Αϊντχόβεν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ