Παρασκευή 31 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Δικαίωση Καστίγιο

Οι συνεχείς πολύ καλές εμφανίσεις του Νέρι Καστίγιο φαίνεται τελικά ότι δεν προξένησαν μόνο το ενδιαφέρον των Ελλήνων φιλάθλων, αλλά και του ομοσπονδιακού τεχνικού της Ουρουγουάης, Χουάν Ραμόν Καράσκο, ο οποίος συμπεριέλαβε το 19χρονο άσο στην προεπιλογή για τους αγώνες με Χιλή και Βραζιλία στις 15 και 19 Νοέμβρη. Βέβαια, μέσα στο γενικότερο κλίμα χαράς για την αναγνώριση που τυγχάνει ο νεαρός παίκτης, για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Ολεγκ Προτάσοφ, υπάρχει και κάποιος προβληματισμός. Αυτός προκύπτει στην περίπτωση που ο Καστίγιο αγωνιστεί κόντρα στη Βραζιλία. θα είναι η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 23 Νοέμβρη, καθώς θα έχει χάσει αρκετές προπονήσεις, ενώ θα συνυπολογίζεται και η κούραση από τα ταξίδια και την αγωνιστική δράση.

Κατά τα αλλά ο Ουκρανός τεχνικός μπορεί να χάρηκε για την απόδοση των παικτών του στον αγώνα Κυπέλλου με τον Εργοτέλη, εντούτοις ο τραυματισμός των Τάτση και Κωστούλα μετρίασε τα συναισθήματά του. Οσον αφορά τον πρώτο, εξετάστηκε από τον Λάκη Νικολάου και υποβλήθηκε σε υπερηχογράφημα στους προσαγωγούς, με το οποίο διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει νέος τραυματισμός. Ο φορ των «ερυθρολεύκων» θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής σημασία της υποτροπής. Για τον Θανάση Κωστούλα, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα πρώτου βαθμού στην αριστερή ποδοκνημική, δεν εκφράζονται φόβοι για απουσία από τον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Ιωνικό.

Κατά τα άλλα έκπληξη, παράλληλα και αγανάκτηση προκάλεσε στους διοικούντες της ομάδας η κλήση σε απολογία σήμερα το πρωί σχετικά με τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ. Το κατηγορητήριο από την Αστυνομία είναι πολύ βαρύ, και όπως ήταν φυσικό προκάλεσε ερωτηματικά, αφού κατά τη διάρκεια του αγώνα και μετά οι αστυνομικοί έδωσαν συγχαρητήρια στους «ερυθρόλευκους» για τη στάση των οπαδών τους σε αντίθεση με αυτούς της ΑΕΚ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ