Τετάρτη 5 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ-ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ 1-3
Οταν χάρηκε... κατέρευσε

Ποση ώρα απέχει η απόσταση απο το ζενίθ στο ναδίρ; Για τους παίκτες τους Παναθηναϊκού χθες αυτη η πορεία κράτησε πολυ λίγο.Μολις δεκαέξι λεπτά. Τοσα χρειάστηκαν ωστε οι «πράσινοι» απο το όνειρο της πρώτης νίκη τους στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ να βρεθούν στο εφιάλτη μιας ακόμα ήττας απο την Στουτγκάρδη με 3-1 που τους βγάζει ουσιαστικά εκτός ευρωπαϊκης συνέχειας. Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να προηγηθεί στο 60' με γκολ του Κωνταντίνου αλλα η χαρά και τα όνειρα κράτησαν πολυ λίγο. Το αυτογκολ του Φύσσα στο 67` έδωσε το δικαίωμα στους Γερμανούς να ισοφαρίσουν αλλα και τα δυο απανωτά τέρματα των Κουράνι (75`) και Χίνγκελ (77`) διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Κι ομως χθες τα πράγατα ειχαν ξεκινήσει πολυ διαφορετικά για το «τριφύλλι». Μεχρι το 65` η ελληνική ομάδα ειχε πολυ καλή παρουσία. Σχεδον σε ολο το πρώτο μέρος είχε επιβάλει τον ρυθμό της χανοντας ευκαιρίες με πιο σημαντικές αυτές των Κωντσαντίνου (19`), του Παπαδόπουλου (27`) και του Γκούμα (33`). Ομως στην επανάληψη η εμπνευση του Μαγκατ να ρίξει στον αγώνα τους Γλέμπ και Χέλντ έκανε την Στουτγκάρδη πιο επιθετική και γρήγορη.Μετά και την γρήγορη ισοφάριση και την αλλαγή ψυχολογίας η ταχύτητα των φιλοξενουμένων ήταν αυτη που δημιουργησε πρόβλημα στην αμυνα των γηπεδούχων με συνεπεια να δεχθούν τα αλλα δυο γκολ.

Παναθηναϊκός: Νικοπολίδης, Χένρικσεν, Γκούμας, Σεϊταρίδης, Φύσσας, Μικάελσεν (72' Σανμαρτεάν), Ζουτάουτας, Μπασινάς, Μάριτς, Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνου.

Στουτγάρδη: Χίλντεμπραντ, Χίνκελ, Βένζελ, Μέιρα, Λαν, Σόλντο, Βράνιες (46' Γκλεμπ), Τίφερτ, Αμανατίδης (46' Χελντ), Σάμπιτς, Κουράνι.

  • Στον αλλο αγώνα του ομίλου η Μάντεστερ νίκησε την Ρέιντζερς με 3-0.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ