Πέμπτη 6 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Δημήτρης Τσιρμιράκης
Δημήτρης Τσιρμιράκης
Φωτ.

«Ζήτω το Κόμμα μας! Ζήτω ο ΔΣΕ! M' αυτά τα λόγια, όπως γράφει ο Β. Μπαρτζιώτας στο όργανο του ΓΑ του ΔΣΕ (6ο τεύχος 1949) άφησε την τελευταία πνοή του στις 2 Απρίλη 1949 πάνω στο ύψωμα Γύφτισσα του Σμόλια - στην ιστορική νικηφόρα μάχη του Γράμμου - μαζί με άλλους συντρόφους του ο αδελφός μου ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΙΡΜΙΡΑΚΗΣ, πολιτικός επίτροπος του Τάγματος της Σχολής Αξιωματικών του ΔΣΕ, πολεμώντας για την ανεξαρτησία της πατρίδας και την προκοπή του λαού.

Στη μνήμη του και στα πλαίσια της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματός μας, προσφέρω 100 ευρώ.

Λευτέρης Τσιρμιράκης

* * *

Φωτ. 2

Στη μνήμη των γονιών μας ΣΤΑΜΑΤΗ ΤΖΙΧΑ και ΝΙΚΟΛΙΤΣΑΣ ΝΤΙΝΤΙΦΑ, με ολοζώντανη τη θύμησή τους και ευγνωμοσύνη για τις αρχές που μας δίδαξαν, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ «Ριζοσπάστη» για την Οικονομική Εξόρμηση.

Γιάννης-Αννέτα Ντιντίφα

και τα εγγόνια τους

* * *

Φωτ.

Προσφέρω 100 ευρώ στο δοξασμένο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση στη μνήμη του αλησμόνητου άντρα μου ΝΙΚΟΥ ΜΠΛΕΤΑ, μέλους του ΚΚΕ, καθηγητή-ποιητή, μέσω της ΚΟΒ Λογοτεχνών.

«Εφυγε» γρήγορα ο Νίκος μα άφησε πίσω τεράστιο έργο αντιστασιακό-φιλοσοφικό, που θα μείνει αθάνατο. Αφησε τη θέση του στους νέους να διδαχθούν και να συνεχίσουν το δρόμο του.

Λευτέρης Ξενάκης
Λευτέρης Ξενάκης
Η γυναίκα του Κάτια Ν. Μπλέτα

* * *

Στη μνήμη των συντρόφων - αξέχαστων αγωνιστών του λαού - οι οποίοι φύγανε από τη ζωή: ΜΙΧΑΛΗ ΠΑΠΑΔΑΜΟΥ, ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ και ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΤΣΙΑΝΑΚΟΥ προσφέρουμε 25 ευρώ στη ΝΕ Τρικάλων για την Οικονομική Εξόρμηση.

Αστέρης και Σοφία Σαπουνά

* * *

Φωτ.

Στις 10 Νοέμβρη συμπληρώνονται 5 χρόνια από το θάνατο του αγαπημένου συντρόφου μου στη ζωή και στον αγώνα ΛΕΥΤΕΡΗ ΞΕΝΑΚΗ, στελέχους του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του προσφέρω 200 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Κυψέλης.

Η γυναίκα του Αντωνία

* * *

Φωτ.

Στις 7 Νοέμβρη συμπληρώθηκαν 2 χρόνια από τότε που «έφυγε» πρόωρα από κοντά μας, η αξέχαστη και αγαπημένη αδελφή μας ΚΙΚΗ ΠΑΠΑΛΟΥ, μέλος του ΚΚΕ.

Η αγαπημένη αδελφή μας Κική, θα είναι πάντα στο μυαλό και στην καρδιά μας.

Στη μνήμη της προσφέρω 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω της ΚΟΒ Παιδείας Πάτρας.

Ελένη Παπάλου

* * *

Ο Σταμούλης Ελπιδοφόρος προσφέρει 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Παλαιού Φαλήρου, στη μνήμη των αγωνιστών, μελών του ΚΚΕ: ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΦΑ, ΓΙΩΡΓΗ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ, ΝΙΚΟΥ ΔΑΝΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΙΩΡΗ.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγαπημένου συζύγου μου ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΛΕΠΟΠΟΥΛΟΥ (μπαρμπα-Μήτσου), μέλους του ΚΚΕ και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση 60 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Σεπολίων.

Σταμάτης Τζιχάς
Σταμάτης Τζιχάς
Η συντρόφισσά του Κατερίνα Ρογκάκου-Αλεποπούλου

* * *

Φωτ, 3

Στις 14 Οκτώβρη συμπληρώθηκαν 8 χρόνια από το θάνατο της μητέρας μου ΘΕΩΝΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.

Στη μνήμη της καθώς επίσης στη μνήμη του πατέρα μου, αγωνιστών του ΔΣΕ και του αδελφού μου ΙΩΑΝΝΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, μαχητή του ΔΣΕ Πελοποννήσου, συνδέσμου της 3ης Μεραρχίας, ο οποίος σκοτώθηκε πολεμώντας, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Ηλιούπολης, 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Μαρία Αγγελοπούλου

* * *

Ο Κώστας Συλεούνης, 65 χρόνια πιστός στο ΚΚΕ, ο οποίος ζει στο Βρότσλαβ της Πολωνίας, προσφέρει, μέσω της ΚΟΒ Β' ΠΕΣΥ Υγείας Θεσσαλονίκης, 22 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση και 10 ευρώ στο Ενημερωτικό Δελτίο της ΠΕΕΠΠ στη μνήμη των νεκρών αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΟΥΛΙΑΡΑ, ο οποίος πέθανε πριν από 2 χρόνια και ΣΩΤΗΡΗ ΜΑΤΣΑΓΓΑ, ο οποίος πέθανε πριν από 6 χρόνια.

* * *

Στη μνήμη του αγωνιστή πατέρα μας ΜΗΤΣΟΥ ΠΡΑΤΗ, προσφέρουμε, μέσω Αχτίδας Καλαμάτας, 60 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Παναγιώτης και Ελένη Βεργινάδη


Θεώνη Ασημακοπούλου
Θεώνη Ασημακοπούλου

Γιάννης Ασημακόπουλος
Γιάννης Ασημακόπουλος

Χαράλαμπος Ασημακόπουλος
Χαράλαμπος Ασημακόπουλος

Κική Παπάλου
Κική Παπάλου

Δημήτρης Αλεπόπουλος
Δημήτρης Αλεπόπουλος

Νικολίτσα Ντιντίφα
Νικολίτσα Ντιντίφα
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2010-11-21 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2010-01-05 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2007-12-07 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2007-01-06 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2006-12-24 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2005-11-11 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ