Πέμπτη 6 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΥΕΦΑ
Δύσκολο έργο για τρεις

Επικίνδυνες αποστολές έχουν σήμερα Πανιώνιος και Αρης

Sportidea

Επικίνδυνες αποστολές έχουν σήμερα Πανιώνιος και Αρης
Μετά τους εκπροσώπους μας στο Τσάμπιονς Λιγκ σήμερα έρχεται η σειρά εκείνων του ΟΥΕΦΑ, να μπουν στη μάχη της πρόκρισης για τον επόμενο γύρο της διοργάνωσης. ΠΑΟΚ, Αρης και Πανιώνιος θα προσπαθήσουν από σήμερα να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για συνέχεια στην ευρωπαϊκή τους πορεία με τον πρώτο πάντως να έχει πιο εύκολο έργο σε σχέση με τους άλλους δυο.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (20.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ)

Μπορεί οι«κυανέρυθροι» να έχουν την πιο δύσκολη αποστολή από τις τρεις ελληνικές ομάδες, αφού αντιμετωπίζουν ένα σπουδαίο όνομα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπως η Μπαρτσελόνα, εντούτοις δε σημαίνει ότι θα... πέσουν αμαχητί. Στην ομάδα υπάρχει η αισιοδοξία ότι ένα θετικό αποτέλεσμα στο σημερινό πρώτο παιχνίδι είναι εφικτό. Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο «πονοκεφαλιάζει» για τις συμμετοχές των Πίνο και Παρόντι, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, και πολύ δύσκολα (ειδικά ο δεύτερος) θα είναι σε θέση να αγωνιστούν. Στην αντίπερα όχθη οι Καταλανοί ήρθαν στην Αθήνα αποφασισμένοι για τη νίκη που θα τους δώσει το δικαίωμα να ξεκαθαρίσουν από σήμερα την υπόθεση πρόκριση. Παρ' όλα αυτά το γεγονός ότι ο Πανιώνιος αποτελεί κάτι το άγνωστο γι' αυτούς τους κάνει να... φυλάνε και τα ρούχα τους.

ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ - ΑΡΗΣ (22.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ)

Με τον Ολε Σκόμποε στον πάγκο, έναν από τους ανθρώπους που έχει πλήρη επίγνωση της επιτυχίας του 1979, όταν με αντίπαλο την ίδια ομάδα ο Αρης έπαιρνε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο της διοργάνωσης οι «κίτρινοι» αντιμετωπίζουν σήμερα την Περούτζια. Με βάση και το γεγονός ότι η ρεβάνς θα διεξαχθεί στην έδρα του, ο Αρης θέλει από σήμερα να βάλει τις βάσεις, ώστε η πρόκριση στον επόμενο γύρο να γίνει εφικτή. Ο Ολε Σκόμποε συμπεριέλαβε στην 19μελή αποστολή και τους Πέτρο Πασσαλή, Γιάννη Μαλλούς, οπότε θα έχει και τις καλύτερες δυνατές λύσεις κόντρα στους Ιταλούς.

ΠΑΟΚ - ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ (21.15 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ)

Παρά τα προβλήματα, που έχουν να κάνουν με τραυματισμούς βασικών στελεχών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα την ουγγρική ομάδα, με την αισιοδοξία ότι μπορεί να δημιουργήσει το σκορ εκείνο όπου θα του επιτρέψει να πάει στη ρεβάνς χωρίς άγχος. Ο Αγγελος Αναστασιάδης δεν μπορεί να υπολογίζει στη συμμετοχή των τραυματιών Μάρκου και Εγκωμίτη, καθώς και στον Ζαβαντία, ο οποίος δε δηλώθηκε τον Αύγουστο στην ΟΥΕΦΑ. Ο Ελληνας τεχνικός ποντάρει πολλά στην παρουσία του κόσμου, γι' αυτό και απεύθυνε ανοιχτό κάλεσμα στους φιλάθλους να δώσουν βροντερό «παρών».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ