Πέμπτη 6 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ 3-0
«Πειραιώτης... πασάς»

Αυτη την φορά ολα ηταν υπέροχα για τον Ολυμπιακό. Κοντρα στην Γαλατάσεραϊ χθες στην Ριζούπολη οι «ερυθρόλευκοι» πήραν αυτο που αναζητούσαν τοσο καιρό στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Την πρώτη τους νίκη και μάλιστα με το ευρύ σκορ 3-0 και πλέον αναπτέρωσαν τις ελπίδες τους για συνέχεια της ευρωπαϊκης τους πορείας. Οι πρωταθλητές χθες εκαναν ισως το καλύτερο ευρωπαϊκό παιχνίδι τους. Ειχαν πάθος, δύναμη, επέβαλαν τον ρυθμό τους και πάνω απο ολα αποτελεσματικότητα. Ανοιξαν το σκορ πολυ νωρίς με τον Μαυρογενίδη (6`) εχασαν κλασική ευκαιρία με τον Καστίγιο στο 17` αλλα ο ίδιος παίκτης στο 33` πήρε την..εκδικησή του σημειώνοντας το δεύτερο γκολ. ένω το σκορ έκλεισε με υπεροχο γκολ ο Τζιοβάνι στο 90`. ακός. Ατυχη στιγμή πάντως για την ελληνική ομάδα ήταν η αποβολή του Τζορτεβιτς λιγο πριν το φινάλε που χάνει τον επομενο αγών.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κατεργιαννάκης, Βενετίδης, Καρεμπέ, Στολτίδης, Καστίγιο (65΄Καφές), Ζιοβάνι, Τζόρτζεβιτς, Μαυρογενίδης, Άντζας, Γεωργιάδης (89΄Νινιάδης), Ανατολάκης.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ : Μοντραγκόν, Βουλέντ, Ορκάν, Ντε Μπουρ, Σουκούρ, Σας, Αχάν, Τσιχάν (40΄Μπάλιτς), Πέτρε, Σέζαρ Πράτες (81΄Σάμπρι), Εργκούν (66΄Λουνκούνκου). , Παρκ, Ρόμπεν, Κέσμαν. ΑΕΚ: Μιχαηλίδης, Κασάπης, Μόρας, Κωστένογλου, Γεωργέας, Κατσουράνης, Ζαγοράκης, Ρούσεφ (32' Τσιάρτας), Λάκης (70' Κωνσταντινίδης), Λυμπερόπουλος, Οκκάς (78' Ίβιτς).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ