Παρασκευή 7 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ

Πριν από λίγες μέρες, μας διαφήμιζαν τη γιορτή (!) και την ευτυχία τους (!) για τα 50 χρόνια συμμετοχών του ελληνικού στρατού στις ιμπεριαλιστικές επιδρομές, από Κορέα μέχρι Αφγανιστάν!

Τώρα βλέπουμε να έχουν κατακλύσει τα ΜΜΕ με διαφημίσεις για το πόσο «ευχάριστο» (!) είναι να σε παρακολουθεί η Αστυνομία σε κάθε σου βήμα!

Η φωτογραφία που βλέπετε είναι από τη διαφήμιση του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και της Διεύθυνσης Ασφάλειας Ολυμπιακών Αγώνων, που έκανε ήδη την εμφάνισή της. Τι μας διαφημίζουν; Το «δικαίωμά μας» στο να μας ...παρακολουθεί (!) το ...καλοκάγαθο «μάτι του νόμου»! Μας διαφημίζουν το «δικαίωμά μας» (!) να χαμογελάμε με ικανοποίηση (!) που θα μας παίρνει στο κατόπι ο «χωροφύλαξ»! Μας διαφημίζουν το «δικαίωμά μας» στο αστυνομοκρατικό «ιδεώδες» (!) της Ολυμπιάδας!

Και μετά από αυτά, οι Ιησουίτες που κυβερνούν έλεγαν χτες - διά του Πρωτόπαππα - ότι πολύ τους ...προβληματίζει η έρευνα του ΚΕΠΕ για τη συντηρητικοποίηση της ελληνικής κοινωνίας και ότι είναι «ένα φαινόμενο που πρέπει να το διερευνήσουν»...

(σ.σ.: Ε, ας βάλουν κάνα «μπάτσο» να το ψάξει το θέμα).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ