Παρασκευή 7 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΥΕΦΑ
Τριπλή αποτυχία

Η είσοδος του Κλάιφερτ στον αγώνα συνοδεύτηκε με το 2ο γκολ της «Μπάρτσα» επί του Πανιωνίου

Sportidea

Η είσοδος του Κλάιφερτ στον αγώνα συνοδεύτηκε με το 2ο γκολ της «Μπάρτσα» επί του Πανιωνίου
Για σχεδόν ένα ημίχρονο ο Πανιώνιος τα κατάφερνε πολύ καλά, απέναντι σε ένα από τα σπουδαία ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Αντιμετώπισε στα ίσια την Μπαρτσελόνα, με πάθος και δύναμη. Ομως η εμπειρία των Καταλανών ήταν αυτή που μέτρησε τελικά, αφού πήραν τη νίκη με 3-0. Οι «μπλαουγκράνα» χωρίς να πιάσουν σπουδαία απόδοση κατάφεραν να πάρουν αυτό που ήθελαν... χτυπώντας σε καθοριστικά σημεία παιχνιδιού. Αρχικά ένα λεπτό πριν το ημίχρονο, όταν ο Γκαρσία άνοιξε το σκορ εκμεταλλευόμενος ασθενή απόκρουση του Ντρόμπνι. Μετέπειτα στο πρώτο λεπτό της επανάληψης, όταν ο Κλάιφερτ έπιασε στον... ύπνο τους «κυανέρυθρους» της Ελλάδας και στο τέλος, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με απευθείας φάουλ του Τσάβι.

Πανιώνιος: Ντρόμπνι, Σμίλιανιτς, Ντος Σάντος, Γιαννόπουλος, Βλτσεκ, Κόντης, Ραγκουέλ, Μαγέφσκι, Πίνο (76' Λιολίδης), Κλίμεκ (67' Μάντζιος), Τζιωρτζιόπουλος.

Μπαρτσελόνα: Ρουστού, Πουγιόλ, Γκάμπρι, Φαν Μπρόκχορστ, Κοκού, Τσάβι, Κουαρέσμα (73' Οφερμαρς), Μάρκες, Ροναλντίνιο (62' Λουίς Ενρίκε), Σαβιόλα, Λουίς Γκαρσία.

ΠΑΟΚ - ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ 1-1

Τελικά φαίνεται ότι το πάθημα της Λιν δεν έγινε μάθημα για τον ΠΑΟΚ. Ετσι για μια ακόμη φορά ο «Δικέφαλος» δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα «έδρα», αφού αναδείχτηκε ισόπαλος χτες στην Τούμπα 1-1 με την Ντέμπρετσεν και πλέον έχει δύσκολο έργο στη ρεβάνς της Ουγγαρίας. Οι παίκτες του Αγγέλου Αναστασιάδη πάντως έχουν παράπονα τόσο από τον Κροάτη διαιτητή Τρίβκοβιτς, όσο και ιδιαίτερα από το βοηθό συμπατριώτη του Γιντβάι, ο οποίος στις καθυστερήσεις ακύρωσε γκολ του Σαλπιγγίδη σαν οφσάιντ. Στο 24` οι Ούγγροι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Εγκέρ από τον Βόκολο. Ο ίδιος παίκτης το εκτέλεσε στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι, αλλά η ολιγωρία των αμυντικών του ΠΑΟΚ έδωσε το δικαίωμα στον Μποζιακ να ισοφαρίσει το σκορ.

ΠΑΟΚ: Ατματζίδης, Γιασουμής, Φουτσίνι, Ουντέζε, Βαγγέλης (56' Κουτσόπουλος), Σαλπιγγίδης, Χασιώτης (71' Βοσκαρίδης), Καραδήμος (65' Σπάσιτς), Βόκολος, Χάγκαν.

Ντέμπρετσεν: Τόμιτς, Τάμκαριτς, Ντόμπι, Παντόρ, Τσεκέρα, Μποϊζάκ (65' Χάλμος), Χάβεϊ, Νικόλοφ, Τις, Εγκερ, Μπουχούρ.

ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ - ΑΡΗΣ 2-0

Καταστροφικό ήταν το δεύτερο ημίχρονο του χτεσινού παιχνιδιού με την Περούτζια για τον Αρη, που ηττήθηκε με 2-0 και πλέον η ρεβάνς γίνεται ιδιαίτερα δύσκολη. Η ιταλική ομάδα κατάφερε να σκοράρει στις αρχές της επανάληψης με τον Μαρτζιότα όταν εκμεταλλεύτηκε ολιγωρία των αμυντικών, αλλά και ολοκλήρωσε την επιτυχία της 2' πριν το τέλος χάρις σε εύστοχο πέναλτι του ίδιου παίκτη. Πάντως σε γενικές γραμμές η παρουσία των «κίτρινων» ήταν καλή, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος. Αυτό που χρειαζόταν ήταν λίγο περισσότερο προσοχή.

Περούτζια: Κάλατς, Ντι Λορέτο, Ινιόφο, Ντιαμουτέν, Γκρόσο, Ομποντο, Ντο Πράντο, Τεντέσκο, Φουσάνι, Μαρτζιότα, Μποθρόιντ (75' Μπερετόνι).

Αρης: Γκίτκος, Κατσιαρός, Ν. Παπαδόπουλος, Μαλλούς, Καραλιόπουλος, Κούσας, Πασσαλής, Σελάντερ, Φραντζέσκος, Κυζερίδης, Λαζανάς (80' Καζαντζής).

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Εμπαζε στα μετόπισθεν (2009-09-18 00:00:00.0)
«Λάθος του Γκαρσία» (2008-11-21 00:00:00.0)
Νίκη πρωτιάς (2007-11-13 00:00:00.0)
Απρόσμενη ήττα (2004-08-11 00:00:00.0)
Διπλή έκπληξη (2004-01-08 00:00:00.0)
Ελπίδες από ΠΑΟΚ (2003-11-27 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ