Πέμπτη 30 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ
Ενισχύστε την άλλη προοπτική για την ανάπτυξη της χώρας

Στην «Αθηναϊκή Ζυθοποιία» περιόδευσε χτες κλιμάκιο υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ

Στις εγκαταστάσεις της μεγαλύτερης ζυθοποιίας της χώρας, στην «Αθηναϊκή Ζυθοποιία» (AMSTEL), περιόδευσαν χτες οι Μπάμπης Αγγουράκης, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ, και Αλέκος Βερναδάκης, από την «Κομμουνιστική Ανανέωση», υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στη Β΄ Αθήνας.

Οι υποψήφιοι βουλευτές συναντήθηκαν με τους εργαζόμενους στην επιχείρηση και μίλησαν σε συγκέντρωση που έγινε στο εστιατόριο της επιχείρησης. «Βρισκόμαστε στο "παραπέντε" μιας κρισιμότατης εκλογικής μάχης, καθώς τα χρόνια που έρχονται είναι ιδιαίτερα σημαντικά, τόσο για το μέλλον της χώρας όσο και για τους εργαζόμενους, οι οποίοι μετά τις εκλογές αναμένεται να δεχτούν μεγάλη επίθεση στα ασφαλιστικά τους δικαιώματα», τόνισε ο Μπ. Αγγουράκης και συμπλήρωσε: «Προτείνουμε στο λαό να ενισχύσει τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ, να ενισχύσει μια άλλη προοπτική για την ανάπτυξη της χώρας. Μόνο κάτω από ένα καθεστώς που ο λαός, οι εργαζόμενοι θα έχουν λόγο πάνω σ' αυτά που παράγουν θα μπορεί να αναπτυχθεί η χώρα με βάση τις ανάγκες του λαού και όχι το κέρδος των μεγαλοβιομηχάνων».

«Είμαστε σε μια μεγάλη επιχείρηση, όπου κανείς θα περίμενε ότι δε θα υπήρχε ο θεσμός των έκτακτων υπαλλήλων, καθώς είναι πολλές οι μόνιμες ανάγκες», σημείωσε ο Αλέκος Βερναδάκης, αναφερόμενος στο θεσμό των έκτακτων υπαλλήλων, οι οποίοι προσλαμβάνονται στην AMSTEL, προκειμένου να καλύψουν ανάγκες που δημιουργούνται σε περιόδους αδειών των μόνιμων εργαζομένων.

Αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, που στηρίζουν την Ευρωπαϊκή Ενωση ακόμα και μέσα από τα προγράμματά τους, ο Αλ. Βερναδάκης τόνισε ότι «μιλούν για την είσοδό μας στην ΟΝΕ χωρίς να λένε ότι η Ελλάδα έχει 13% ανεργίας, ενώ υπάρχουν οι επτά πιο φτωχές περιοχές της Ευρώπης. Οσο για τον παράδεισο της Ευρώπης που λένε, ξεχνάνε να μας πουν ότι οι χώρες της ΕΕ μόνο έχουν 5 εκατομμύρια άστεγους, 20 εκατ. άνεργους και 60 εκατ. κάτω από τα όρια της φτώχειας!». Καταλήγοντας ο Αλ. Βερναδάκης είπε: «Με τη σκέψη ότι και μετά τις 9 του Απρίλη θα είμαστε στο πλευρό σας. Με τη γνώση ότι το τοπίο που μας ετοιμάζουν θα είναι ακόμα πιο "άγριο" για τους εργαζόμενους, πρέπει να στηρίξουμε το ΚΚΕ με όλες μας τις δυνάμεις».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ