Πέμπτη 13 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Με πλεονέκτημα έδρας

Πρώτη νίκη στην Ευρωλίγκα ψάχνουν Ολυμπιακός και ΑΕΚ

Sportidea

Πρώτη νίκη στην Ευρωλίγκα ψάχνουν Ολυμπιακός και ΑΕΚ
Την πρώτη τους νίκη στην Ευρωλίγκα ψάχνουν σήμερα στη δεύτερη αγωνιστική της διοργάνωσης οι δυο ελληνικές ομάδες Ολυμπιακός και ΑΕΚ που φιλοξενούν την Παμέσα Βαλένθια και τη Ρόμα αντίστοιχα θέλοντας να εκμεταλλευτούν το πλεονέκτημα έδρας που έχουν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ (Κορυδαλλός 19.10)

Ο Σούμποτιτς τη χαρακτήρισε σαν ένα από τα φαβορί της φετινής διοργάνωσης. Η ήττα όμως των «ερυθρολεύκων» την πρώτη αγωνιστική στην Πολωνία από τη Σλασκ δεν αφήνει και περιθώρια απωλειών και μάλιστα εντός έδρας. Αρα, λοιπόν, ισχυρή ομάδα η Βαλένθια, η νίκη όμως είναι το ζητούμενο για τους Πειραιώτες. Ο «Πίξι» ποντάρει πολλά στη βοήθεια του κόσμου που ευελπιστεί να δώσει βροντερό «παρών» στο κλειστό του Κορυδαλλού. Σημειώνεται πως από τον Ολυμπιακό θα απουσιάσει ο Μίλαν Τόμιτς. Στην αντίπερα όχθη υπάρχει ένας παίκτης της Βαλένθια που ξέρει πολύ καλά τι θα συναντήσει στον Κορυδαλλό. Αυτός δεν είναι άλλος από το Δήμο Ντικούδη, πρώην παίκτη της ΑΕΚ. «Η ατμόσφαιρα θα είναι καυτή. Οι εξέδρες σε αυτό το μικρό γήπεδο είναι πολύ κοντά στον κόσμο και η πίεση που θα δεχτούμε θα είναι μεγάλη. Οχι, βέβαια, έξω από τα επιτρεπτά όρια» τόνισε ο Ελληνας διεθνής.

ΑΕΚ - ΡΟΜΑ (Λιόσια 21.10)

Μπορεί η Ρόμα να μην έχει βρει ακόμα το ρυθμό της αλλά αυτό καθόλου δεν ευχαριστεί τον Φώτη Κατσικάρη. Ισα ίσα, δηλαδή, που για τον προπονητή της Ενωσης αυτό είναι το στοιχείο που χρήζει μεγαλύτερης προσοχής για τους παίκτες, προκειμένου να μην βρεθούν με κατεβασμένα κεφάλια όπως έγινε στην πρώτη αγωνιστική στην Κωνσταντινούπολη. «Στο ιταλικό πρωτάθλημα δεν έχει βρει ακόμη το ρυθμό της, όμως αυτό είναι επικίνδυνο για εμάς. Και η Ούλκερ ήταν στην ίδια μοίρα. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα σαράντα λεπτά και πρέπει να δείξουμε προσοχή στα ριμπάουντ, αφού αυτό θα είναι το κλειδί της αναμέτρησης. Αν καταφέρουμε να νικήσουμε θα είναι σημαντικό για τη συνέχεια, χωρίς να σημαίνει ότι σε διαφορετική περίπτωση θα χαθούν τα πάντα. Τα παιδιά παλεύουν όλα τα παιχνίδια και πιστεύω σε αυτά», τόνισε ο Ελληνας τεχνικός. Σημειώνεται ότι σήμερα αναμένεται να κάνει και το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ το νέο μεταγραφικό της απόκτημα, ο Αμερικανός Κάιλ Χιλ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Συνέχεια στο σερί επιδιώκει ο Ολυμπιακός (2023-02-24 00:00:00.0)
Στο εισαγγελέα Κατίδης, ΑΕΚ (2013-01-24 00:00:00.0)
Ανάμεικτα συναισθήματα... (2004-08-27 00:00:00.0)
Με πλεονέκτημα έδρας (2003-11-27 00:00:00.0)
Αντεπίθεση για Κωνσταντίνου (2001-03-30 00:00:00.0)
Ελληνικό «φλερτ» με τα δίχτυα (1999-11-23 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ