Πέμπτη 13 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ

Eurokinissi

Οταν προχτές πήγε για ιατρικές εξετάσεις ο κύριος Μπερλουσκόνι δήλωσε - πανευτυχής για την ευφυία του - ότι ο μόνος ιός που διέγνωσαν οι γιατροί ότι εμφορείται είναι ο «ιός του αντικομμουνισμού»!

Την ίδια μέρα ο Μπους «εξηγούσε» ότι οι ΗΠΑ κάνουν στο Ιράκ ό,τι ακριβώς έπραξαν και στην Ελλάδα το 1947 (!), οπότε και «έσωσαν» τη χώρα από τον κομμουνισμό?

Οπως βλέπετε η γελοιότητα και ο αντικομμουνισμός πάνε «πακέτο» και στις δυο όχθες του Ατλαντικού.

Οσον αφορά ειδικά στον Μπερλουσκόνι, η γελοιότητα του ανδρός - που τυγχάνει και προεδρεύων της ΕΕ προς δόξαν της ευρωενωσιακής ....«δημοκρατίας» - έχει καταστεί παροιμιώδης και θα ήταν ίσως άνευ σημασίας η επισήμανσή της, αν ακριβώς αυτό το μείγμα (της γελοιότητας και του αντικομμουνισμού) δεν καθίστατο θανατηφόρο.

Ειδικά μάλιστα το γεγονός ότι χτες έχασαν τη ζωή τους 15 τουλάχιστον Ιταλοί στρατιώτες, που αυτός ο γελοίος αντικομμουνιστής έστειλε στο Ιράκ να συνδράμουν στην κατοχή της χώρας, είναι μια επιπλέον παράμετρος που θα έπρεπε να απασχολήσει τον ιταλικό λαό.

Αλλά και κάθε λαό. Γιατί ο αντικομμουνισμός (με ή χωρίς γελοιότητα) που υπηρετεί τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό, δεν είναι μόνο ιταλικό πρόβλημα!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ