Πέμπτη 30 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Το Σάββατο 1η του Απρίλη η κεντρική συγκέντρωση του ΚΚΕ

Στις 8 το βράδυ, στην πλατεία Αριστοτέλους

Το Σάββατο 1η του Απρίλη ο λαός της Θεσσαλονίκης καλείται, με τη μαζική παρουσία του στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος, να στείλει αποφασιστικό το μήνυμα καταδίκης προς τα κόμματα της συναίνεσης και της υποταγής . Να διαδηλώσει την απόφασή του να κάνει το μεγάλο άλμα, ενίσχυσης του ΚΚΕ και οικοδόμησης του Λαϊκού Μετώπου.

Η μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση της Κομματικής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ θα γίνει στις 8 το βράδυ στην πλατεία Αριστοτέλους. Θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, και θα χαιρετίσουν υποψήφιοι βουλευτές του Κόμματος.

Τα μέλη και στελέχη της ΚΟΘ του ΚΚΕ εξορμούν μαζικά στο λαό της Θεσσαλονίκης και τον καλούν να δώσει το «παρών» στο κάλεσμα αντίστασης που απευθύνει το Κόμμα. Να ενισχύσουν το μέτωπο της λαϊκής αντεπίθεσης και να δώσουν απάντηση σε όλους όσοι επιχειρούν να τους εγκλωβίσουν στο «μαντρί» με ψεύτικα διλήμματα και υποσχέσεις, προκειμένου να εξασφαλίσουν τη συναίνεσή τους στα νέα αντιλαϊκά μέτρα που θα εξαπολύσουν από την επόμενη μέρα των εκλογών.

Η συγκέντρωση αναμένεται να αποτελέσει προμήνυμα της πρόθεσης του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας της πόλης να στηρίξουν και εκλογικά το ΚΚΕ. Εξάλλου, τα μηνύματα που στέλνουν όλο αυτό το διάστημα οι εργαζόμενοι, οι αγρότες και η νεολαία, μέσα από τις περιοδείες που πραγματοποιούν οι υποψήφιοι και τα στελέχη του Κόμματος, ενισχύουν την αισιοδοξία των κομμουνιστών.

  • Προσυγκεντρώσεις θα ξεκινήσουν στις 7μμ από την πλατεία της ΧΑΝΘ και το άγαλμα Βενιζέλου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ