Πέμπτη 20 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Στέφανος Παπαγεωργάκης
Στέφανος Παπαγεωργάκης
Φωτ.

Στη μνήμη του ήρωα ΜΗΤΣΟΥ ΠΑΠΑΡΗΓΑ (θύμα με τον πιο βασανισμένο θάνατο για τις αριστερές πεποιθήσεις του από τους Τσαλδάρηδες) και στη μνήμη των παλικαριών του ΕΛΑΣ, που έπεσαν στη μάχη των τουρκόφωνων του Κουσά-Πατάκ στον Κούκο Πιερίας, ο Κυριάκος Ακρίτας προσφέρει 300 ευρώ, μέσω της ΚΟ Θεσσαλονίκης για την Οικονομική Εξόρμηση.

* * *

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΗΓΑ, μέλους του ΚΚΕ, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Χολαργού.

Τασία, Κώστας, Σταμάτης

* * *

Η καθηγήτρια Μ.Ν. προσφέρει 150 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, στη μνήμη του ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΡΗΓΑ.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη της αγαπημένης κόρης μου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ, συζύγου Μιχαήλ Κακαβούλη, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση 80 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Πετρούπολης.

Χαράλαμπος Αλεξανδρόπουλος

* * *

Στη μνήμη των επώνυμων και ανώνυμων αγωνιστών, οι οποίοι ως το τέλος της ζωής τους έμειναν πιστοί στα ιδανικά του ΚΚΕ, προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Πετρούπολης, 150 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Νίκος και Πόπη Πικνή

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΚΟΣΜΑ ΘΕΟΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, δικηγόρου και ποιητή από την Αταλάντη, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση (μέσω «Ριζοσπάστη») 20 ευρώ.

Αντώνης Καλαμπόγιας
Αντώνης Καλαμπόγιας
Οι συμπατριώτες του Λάμπρος Χριστοδούλου, Γιώργος Μωραΐτης

* * *

Στη μνήμη των αγωνιστών - στελεχών του ΚΚΕ: ΝΙΚΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ, ΝΙΚΟΥ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ, ΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΜΠΙΔΗ, ΝΙΚΟΥ ΓΚΟΤΣΗ και ΝΙΚΟΥ ΤΣΟΔΡΑ, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Αρχαίας Ολυμπίας, 100 ευρώ.

Βάσω Γεωργούλη-Στροφύλα

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγωνιστή-κομμουνιστή ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ, και αντί για μνημόσυνο, η αδελφή του Κατίνα προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΝΕ Ρεθύμνου, 250 ευρώ.

* * *

Κλείνουν 6 μήνες από το θάνατο του αγωνιστή ΑΝΔΡΕΑ ΑΓΓΕΛΑΚΗ, μέλους του ΚΚΕ από τα Μυριοκέφαλα Ρεθύμνου. Εφηβος στα δύσκολα χρόνια της Κατοχής και αργότερα στον εμφύλιο, τάχθηκε αποφασιστικά με το μέρος του ΚΚΕ και του λαού και από τότε ακολούθησε αταλάντευτα το δύσκολο δρόμο.

Μετανάστης πολλά χρόνια στη Γερμανία, με πολλά προβλήματα υγείας, αποτελούσε υπόδειγμα πίστης και αφοσίωσης στα ιδανικά του Κόμματος και της εργατικής τάξης και ήταν μαχητικός υπερασπιστής τους.

Ο «Ριζοσπάστης» ο οποίος ήταν καθημερινός του σύντροφος, τον συνόδεψε και στην τελευταία κατοικία του.

Αντί για μνημόσυνο, σύμφωνα με τελευταία επιθυμία του, τα αδέλφια του Βαρβάρα και Παναγιώτης προσφέρουν 150 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

* * *

Φωτ. 2

Στη μνήμη των αγωνιστών - στελεχών του ΚΚΕ: ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΛΑΜΠΟΓΙΑ, ΦΙΛΙΠΠΑ ΜΑΥΡΙΚΗ και ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΗ, η Ασημίνα Μαυρίκη προσφέρει 20 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Δ΄ Διαμερίσματος Πειραιά.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του πατέρα μου ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΤΖΗΣΤΕΛΙΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρω στο «Ριζοσπάστη» 20 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Παιδείας Βύρωνα.

Γιώργος Χατζηστέλιος

Κων/νος Μπάσλης
Κων/νος Μπάσλης
* * *

Φωτ.

Ενας χρόνος πέρασε από τότε που «έφυγε» ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΣΛΗΣ, μέλος του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του η οικογένειά του πρόσφερε 150 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Τριανδρίας Θεσσαλονίκης, για την Οικονομική Εξόρμηση.

* * *

Στη μνήμη του αγαπημένου θείου μας ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΤΣΑΚΛΙΔΗ, ο οποίος έφυγε νωρίς από τη ζωή, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση 300 ευρώ, μέσω Αχτίδας Παιδείας της ΝΟ Θεσσαλονίκης.

Γιώργος και Γιάννης Τσακλίδης

* * *

Η Αφροδίτη Παπαδοπούλου προσφέρει 30 ευρώ στο Παράρτημα Μελισσίων της ΠΕΑΕΑ στη μνήμη του συζύγου της ΣΩΤΗΡΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και του αδελφού της ΔΗΜΗΤΡΗ (Καριοφυλλιά), προέδρου του Παραρτήματος Μελισσίων πάνω από 10 χρόνια και 30 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Μελισσίων.


Κωνσταντίνα Αλεξανδροπούλου-Κακαβούλη
Κωνσταντίνα Αλεξανδροπούλου-Κακαβούλη

ΜΗΤΣΟΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑΣ
ΜΗΤΣΟΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ