Τετάρτη 26 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Η ΕΕ των ναζί!

Το αν σε μια χώρα απαγορεύεται η δράση του κομμουνιστικού κόμματος, το αν διώκονται οι κομμουνιστές, δεν αποτελούν στοιχεία που λαμβάνονται υπόψη από την ΕΕ για να «βαθμολογήσει» την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα πολιτικά και ατομικά δικαιώματα και ελευθερίες στη χώρα αυτή!

Το είπε (και το έγραψε) προχτές ο πρόεδρος της ΕΕ, ο Πρόντι! Τόσο κυνικά, τόσο απλά, τόσο ξεδιάντροπα, τόσο αντιδραστικά! Τα θρασίμια της ΕΕ, που έχουν ορίσει ως επέτειό τους την 9η Μάη (προσπαθώντας να «καπελώσουν» την Παγκόσμια Μέρα της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών, δηλαδή!), έχουν μια «οικογένεια» που η «δημοκρατία» της δεν ενδιαφέρεται και πολύ για τους κομμουνιστές, τους αντιφασίστες, τους δημοκράτες!

Ενδιαφέρεται, όμως, και ανοίγει τις αγκάλες της στους συνεργάτες των ναζί, υπέρ των οποίων στήθηκαν μνημεία στη Λετονία (μια εκ των νέων μελών της ΕΕ, όπου, φυσικά, διώκονται δεκάδες χιλιάδες κομμουνιστές)!

Αυτά συμβαίνουν στην «ΕΕ των ...λαών». Και καλά η ΝΔ που είναι δεξιά. Αλλά το ΠΑΣΟΚ (που είναι «η ...Αριστερά της ευθύνης») και ο ΣΥΝ (που είναι «η ...Αριστερά της ανανέωσης»), ούτε ένα τοσοδούλι «κιχ»;...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ