Τετάρτη 26 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
ΔΗΜΟΣ ΚΟΥΜΠΟΥΡΗΣ
Απάντησή μας ο κοινός αγώνας της εργατικής τάξης

Σε κοινό και συνεχή αγώνα για καλύτερα μεροκάματα, για το δικαίωμα στη δουλιά, στην ασφάλιση, στη μόρφωση, στη ζωή, με αιτήματα πάλης που να πατούν στις σύγχρονες ανάγκες της εργατικής τάξης, κάλεσε τους εργαζόμενους ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, κατά την περιοδεία του σε εργοτάξιο του Ηρακλείου, στα πλαίσια της Πολιτικής Εξόρμησης του Κόμματος.

Ο Δήμος Κουμπούρης περιόδευσε στο εργοτάξιο κατασκευής κλειστού γηπέδου Μπάσκετ στην Αλικαρνασσό που κατασκευάζεται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Στην ομιλία του τόνισε ότι το ΚΚΕ πραγματοποιεί περιοδείες σε ολόκληρη τη χώρα, συζητώντας με τους εργαζόμενους τόσο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσο και τον τρόπο επίλυσής τους, που δεν είναι άλλος από τον κοινό αγώνα των εργαζομένων ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική και τους νόμους των αφεντικών που εφαρμόζει το ΠΑΣΟΚ και στηρίζουν η ΝΔ και ο ΣΥΝ.

«Η δύναμή μας είναι η εργατική τάξη και το γνωρίζετε πολύ καλά αυτό» σημείωσε απευθυνόμενος στους εργαζόμενους και πρόσθεσε: «Είτε Ελληνες, είτε Πολωνοί ή Αλβανοί, για την εργοδοσία αυτό δεν έχει σημασία, αφού το μόνο που την ενδιαφέρει είναι πώς θα μειώσει τα μεροκάματα, θα δώσει λιγότερα στον εργαζόμενο.

Η κατάσταση είναι δύσκολη και χειροτερεύει καθημερινά για όλους μας.

Χρειάζεται όλοι μαζί ενωμένοι να παλέψουμε για καλύτερα μεροκάματα, δουλιά και ασφάλιση. Και αυτά δε χαρίζονται, κερδίζονται με αγώνες»

Το στέλεχος του Κόμματος, με αφορμή τη σημερινή 24ωρη πανελλαδική απεργία των οικοδόμων, κάλεσε τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν μαζικά με αιτήματα που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της εργατικής τάξης.

«Χρειάζονται αγώνες και σύγκρουση και σε πολιτικό επίπεδο. Συνδικάτα που θα αγωνίζονται για τα προβλήματα με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες μας και τα αιτήματά μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ