Τρίτη 2 Δεκέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τραυματίστηκε το ζεύγος Σουφλιά

Σταθερή χαρακτηριζόταν και χτες από τους γιατρούς η κατάσταση της υγείας του ζεύγους Σουφλιά, που νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Νοσοκομείου ΚΑΤ μετά το τροχαίο ατύχημα του Σαββάτου στην Αγία Παρασκευή.

Ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού και Προγράμματος της ΝΔ Γ. Σουφλιάς και η σύζυγός του Μαριάννα μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ στις 21:50 του Σαββάτου κατόπιν του τραυματισμού τους σε καραμπόλα πέντε οχημάτων που σημειώθηκε στις 8:30 κοντά στην οικία τους, στη συμβολή των οδών Εαρος και Αιγαίου Πελάγους στην Αγία Παρασκευή. Ο Γ. Σουφλιάς και η σύζυγός του υπέστησαν θλάσεις στο θώρακα και την κοιλιακή χώρα. Επιπλέον, στον Γ. Σουφλιά διαπιστώθηκαν κατάγματα τριών πλευρών του αριστερού ημιθωρακίου.

Το ζεύγος Σουφλιά επισκέφτηκαν ο πρόεδρος της ΝΔ Κ. Καραμανλής, οι υπουργοί Υγείας Κ. Στεφανής και Παιδείας Π. Ευθυμίου και στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Λόγω του τραυματισμού του γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού και Προγράμματος της ΝΔ αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για χτες παρουσίαση του προγράμματος Υγείας της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προκειμένου να μπορέσει να παραστεί ο Γ. Σουφλιάς. Η απόφαση αναβολής πάρθηκε κατόπιν συνεννόησης των Κ. Καραμανλή και Ν. Κακλαμάνη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ