Πέμπτη 4 Δεκέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Μονόδρομος η νίκη

Με μια μόλις νίκη σε τέσσερις αγώνες ο Παναθηναϊκός δε θα μπορούσε να έχει και πολλά περιθώρια σήμερα με αντίπαλο τη Σιένα του Μιχάλη Κακιούζη, στην Ιταλία (21.40). Για τους «πράσινους» η νίκη αποτελεί μονόδρομο, προκείμενου να ανακάμψουν και να διατηρήσουν τις όποιες υψηλές φιλοδοξίες έχουν στη φετινή Ευρωλίγκα. Παρ' όλα αυτά η επικράτηση στη Σιένα δεν είναι και από τα πιο εύκολα πράγματα, κάτι που αντιλαμβάνεται πλήρως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. «Θα είναι πολύ δύσκολο το έργο μας, ειδικά από τη στιγμή που παίζουμε εκτός έδρας. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε πάρα πολύ για να πάρουμε τη δεύτερη νίκη μας στην Ευρωλίγκα και για το λόγο αυτό έχω ζητήσει δύο πράγματα από τους παίκτες μου: να παλέψουν σκληρά και να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά. Ξέρουμε ακριβώς τι μπορεί να κάνει η Σιένα μέσα στο γήπεδο, όμως εγώ πιστεύω ότι αν κάνουμε όσα σχεδιάζουμε στις προπονήσεις, μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο». Το καλό πάντως για τον «Ζοτς» είναι ότι επιστρέφει ο Μάικ Μπάτιστ κάτι που σημαίνει ότι θα έχει περισσότερες λύσεις πλέον.

  • Διπλή επιτυχία για τη χώρα μας περιλάμβανε η 8η αγωνιστική στη διοργάνωση της FEL. Ο Αρης δε δυσκολεύτηκε απέναντι στους αδύναμους Φινλανδούς της Χόνκα, που τους κέρδισε με 97-60. Ανάλογης ευκολίας νίκη πέτυχε και το Μαρούσι, που συνεχίζει την προέλασή του και στην Ευρώπη. Κάνοντας περισσότερο μια δυνατή προπόνηση νίκησε στο κλειστό του Αγ. Θωμά την Κάλεβ Ταλίν με 82-69.
  • Με κορυφαίο τον Σέιν Χιλ ο Μακεδονικός συνέχισε νικηφόρα την πορεία του στο Ούλεμπ Καπ κερδίζοντας και την Αϊφελτάουερς από την Ολλανδία με 98-79. Αντίθετα ο Ιωνικός ΝΦ, αν και πάλεψε, έχασε από την Κροάσια στο Σπλιτ με 84-75.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ