Πέμπτη 4 Δεκέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Φτάνει πια!

Να ξεχάσουμε, λένε. Ο,τι έγινε, έγινε. Και υπόσχονται: Καινούρια Ελλάδα με την ίδια, δοκιμασμένη πολιτική από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Να γίνουμε πιο δυνατοί... Μαζί με τους συμμάχους μας, Αμερικάνους, ΕΕ, ΝΑΤΟ, να καταχτήσουμε νέας αγορές για το κεφάλαιο της χώρας μας. Αλβανία, Γιουγκοσλαβία, Αφγανιστάν. Ιράκ και όπου υπάρχει φτηνό μεροκάματο. Οι νόμοι ψηφίζονται ένας πίσω από τον άλλον υπέρ των επιχειρηματιών. Αυτών που κλείνουν τις επιχειρήσεις στη χώρα μας και πετούν τους εργαζόμενους στην ανεργία και είτε μοιράζουν το μεροκάματο σε τρεις τέσσερις πεινασμένους, όπου γης.

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, πάλι, θυμήθηκαν τους ανέργους, τους μικρομεσαίους, τους συνταξιούχους και φιλικά... τους στέλνουν γράμματα ζητώντας να τους ξαναψηφίσουν. Για να συνεχίσουν με την ανοχή του λαού την πολιτική της ανεργίας, του ξεπουλήματος. Τίποτα για τον άνεργο, το συνταξιούχο, το μικρομεσαίο. Ολα για το μεγάλο κεφάλαιο, συνέχεια το ίδιο το βιολί.

Ως πότε, εμείς, όμως, οι φτωχοί, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, θα περιμένουμε να μας λυπηθούνε, να μας δώσουν δουλιά, αύξηση στη σύνταξη; Γιατί τους δίνουμε την ψήφο μας και τους κάνουμε δυνατούς και διαχειριστές των δικαιωμάτων μας; Αυτοί παίζουν με τη φτώχεια μας.

Στέλνουν γράμματα στα σπίτια μας και ζητάνε να τους ξαναψηφίσουμε για να συνεχίσουν την ίδια πολιτική τους, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Δεν είναι καιρός να τους γυρίσουμε την πλάτη και να τους πούμε φτάνει πια;! Κι εμείς να ψηφίσουμε το κόμμα που αγωνίζεται για μας, το ΚΚΕ;

Κων. Σπυρόπουλος


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ