Πέμπτη 4 Δεκέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ»
Ενίσχυση για τα θύματα πολιτικών διώξεων

Η Πανελλήνια Ενωση Συμπαράστασης στα θύματα πολιτικών διώξεων «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ» οργανώνει την καθιερωμένη από την ίδρυσή της οικονομική εξόρμηση για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Απευθύνεται και πάλι στους πολίτες ζητώντας τη Συμπαράστασή τους για να ενισχύσουμε οικονομικά τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης.

Δυστυχώς, τονίζεται, σε ένα αριθμό αγωνιστών, παρά τις κατά καιρούς υποσχέσεις από την πολιτεία, η υλική αποκατάστασή τους δεν έχει ολοκληρωθεί. Ετσι, μπροστά στην αστοργία αυτή της πολιτείας, το έργο της συμπαράστασης και βοήθειάς τους ανέλαβε όπως είναι γνωστό η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ», χορηγώντας τους μικρά οικονομικά βοηθήματα. Το ΔΣ, παρότι γνωρίζει την οικονομική κρίση που υπάρχει και τη συνεχή αύξηση του κόστους ζωής, αποφάσισε την εξόρμηση αυτή, «με τη βεβαιότητα ότι δε θα μας αρνηθείτε την προσφορά σας». Αλλωστε, «χάρη και στη δική σας βοήθεια, χρόνια τώρα το Σωματείο μας ανταποκρίθηκε στην εκπλήρωση των σκοπών του».

Χρέος όλων μας είναι να ενισχύσουμε οικονομικά τους ανθρώπους αυτούς, τονίζει το ΔΣ της «Δημοκρατικής Μέριμνας» που ευχαριστεί προκαταβολικά για την ανταπόκριση και εύχεται καλά Χριστούγεννα και ειρηνικό το 2004.

Προσφορές γίνονται δεκτές στα γραφεία του σωματείου, Ακαδημίας 78, Αθήνα, τηλ. 210.3822.776 και στην Εθνική Τράπεζα (Υποκ/μα Κάνιγγος) στο λογαριασμό 129/498908-21.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ