Τετάρτη 10 Δεκέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών

-- Εκδηλώσεις μνήμης για τα 60 χρόνια από το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα πραγματοποιεί ο Δήμος Καλαβρύτων σε διάφορες περιοχές του δήμου, που άρχισαν από την περασμένη Κυριακή (συνεχίζονται σήμερα Τετάρτη στον Πριόλιθο, Παρασκευή - Σάββατο Καλάβρυτα) και μέχρι τις 21 Δεκέμβρη στην Αθήνα. Από την ανατολή μέχρι τη Δύση του ήλιου, την 13η Δεκέμβρη οι σημαίες στην περιοχή θα κυματίζουν μεσίστιες στα δημόσια και δημοτικά καταστήματα και τα σπίτια των Καλαβρύτων.

-- Το ΔΣ του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αγωνιστών Μέσης Ανατολής (ΠΣΑΜΑ) συγκαλεί την τακτική εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συνδέσμου, σήμερα Τετάρτη 10 Δεκέμβρη και ώρα 10 π.μ. στην αίθουσα της ΠΟΑΟ (Πειραιώς 6, 4ος όροφος, Ομόνοια). Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «επειδή, συνήθως, την πρώτη φορά δε γίνεται απαρτία, η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί, ΟΡΙΣΤΙΚΑ, στις 17 Δεκέμβρη, στην ίδια αίθουσα την ίδια ώρα».

Αιτήσεις υποβολής υποψηφιοτήτων για το νέο ΔΣ και την ΕΕ θα υποβάλλονται στα γραφεία του Συνδέσμου (Σολωμού 62) μέχρι τις 8.12.03 τις ώρες 10 π.μ. - 12 μ. Καλούνται να συμμετάσχουν όλοι οι συναγωνιστές Μεσανατολίτες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ