Τετάρτη 17 Δεκέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πιο αποφασιστικά στη μάχη της υπερκάλυψης

Στο 76,71% έφθασε η κάλυψη του πανελλαδικού πλάνου

Με το ποσοστό κάλυψης του πανελλαδικού πλάνου της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ να διαμορφώνεται στο 76,71% ως τις 15 Δεκέμβρη, ποσοστό που φέρνει το στόχο της υπερκάλυψης κοντύτερα. Αυτή η προσπάθεια περικλείει εμπειρία και προσφέρεται για την εξαγωγή συμπερασμάτων, πολύτιμων για τη συνέχεια. Με δεδομένο πως τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, οι Κομματικές Οργανώσεις όλης της χώρας εργάζονται πυρετωδώς, ευελπιστώντας η κάθε μία να κόψει πρώτη το νήμα του τερματισμού, στα πλαίσια και της μεταξύ τους άμιλλας. Διανύοντας την τελική ευθεία, η αισιοδοξία συμβαδίζει με την προσήλωση στον τελικό στόχο και την προσπάθεια όχι μόνο να μην παρατηρηθεί κανένας εφησυχασμός, αλλά αντίθετα να εξαντληθούν εφεδρείες και δυνατότητες.

Πάντως, η ΚΟ Κρήτης ήδη έχει ξεπεράσει το πλάνο αγγίζοντας το ποσοστό του 101,03%, παραμένοντας πρώτη μεταξύ των ΚΟ της χώρας. Ακολουθούν, η ΚΟ Πειραιά με 93,64% και της Πελοποννήσου με 82,75%. Αμέσως μετά ακολουθούν οι ΚΟ Στερεάς, Κεντρικής Μακεδονίας, Αθήνας, Εξωτερικού, Θεσσαλονίκης, Αττικής, Θεσσαλίας, Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, Βορειοδυτικής Ελλάδας, Αιγαίου και Δυτικής Μακεδονίας. Η ΚΝΕ έχει καλύψει το 76% του πλάνου της, η Αχτίδα Καλλιτεχνών το 72,10%, η ΚΟΒ του «Ριζοσπάστη» το 160% και η ΚΟΒ του «902» το 155% των πλάνων τους.


Από τις Νομαρχιακές Επιτροπές πρώτη και αυτή τη βδομάδα παραμένει αυτή του Ρεθύμνου με 167%, δεύτερη των Κυκλάδων με 129,16% και τρίτη της Ξάνθης με 123,07%.



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ